(Hirdetésazonosító: 76248775) Hirdetés kezelése »
3 db
Ár: 5 776  Ft Ár: 6 156  Ft Ár: 6 080  Ft Ár: 5 548  Ft Ár: 5 472  Ft Ár: 6 308  Ft Ár: 6 308  Ft Ár: 6 308  Ft Ár: 7 600  Ft Ár: 6 308  Ft

Tulajdonságok

Helység: Eger
Kategória: Egyéb

Leírás

Stiga Optimum Sync ping pong, asztalitenisz ütőfa újszerű állapotban eladó.

Stiga Optimum SYNC ütőfa
Szinkronizált sebesség és irányítás

Az új ár feléért eladó.
Szállítás: Eger, Szolnok, Budapest személyes átvétel megoldható. Más esetben posta viszi a vevő terhére.

A játékosok egy jelentős része támadó játékának fejlesztését a piacon kapható leggyorsabb ütőfa megszerzése által véli elérni. Habár a tapasztalt versenyzők tudják, hogy a mérkőzés megnyerésének nem alapfeltétele a leggyorsabb támadó ütések folyamatos alkalmazása, hiszen előfordulhat, hogy szándékunk ellenére nem támadó, hanem védekező helyzetbe kerülhetünk, ahol előtérbe kerülnek az olyan ütésfajták, mint az ellenfél lecsapásainak kivédése, ellentámadás indítása, stb.

A Stiga 30 000 versenyzőt kérdezett ki arról, hogy szerintük mi az ideális mixtura a sebesség és irányítás esetében. A Stiga felhasználva a felmérés által szerzett információt, és felismerve a modern asztalitenisz összetett követelményeit, ennek megfelelően alakította ki az Optimum családot.
Optimum Sync

Az Optimum SYNC sebessége és irányítási jellemzői szinte teljesen megegyezőek, vagyis szinkronizáltak!

Crystal Technology - különleges eljárás az ütőfa felszínének keményebbé tételére
- Stiga 2005. évi újdonsága

A Crystal Technology (CT) a Stiga szabadalma az ütőfa felszínének megkeményítésére, s az ütőfa sebességének növelésére. Bárki, aki ilyen ütőfát használ, meglepődve fogja tapasztalni, hogy a CT eljárás eredményeként az ütőfa felszíne kristályosan csillogó, s az ütések milyen lendületesek tőle.
Feladás dátuma: február 12. 12:05.
Nyomtatás

Térkép

Cím: Heves
>
Eger

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.