Lifelike Sound - 90cm -es XLR kábel pár nem Neotech Furutech Wireworld

98 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Egyéb

Márka:
Egyéb

Leírás

Lifelike Sound - 90cm -es XLR kábel pár (OCC alapanyag, + Supra Swift csatik)

Testes hang hatalmas térrel... van benne anyag bőven a világ legjobb minőségű OCC -jéből! Külső átmérő: ~21mm!

A "Lifelike Sound" kábelek neutrális hangúak, gyorsak, ritmikusak, és levegősek, élethűek, kivételes 3D-vel (nem a szokásos 2 dimenziós hang)!
Mindezt rendkívül kedvező áron (a hangot figyelembe véve töredék áron)!
Az igazi high-end kábelek, hasonló hanggal, nagyon ritkák és 1000-3000 EUR -ba kerülnek!

Amit én látok a HiFi piacon, hogy nagyon kevés olyan termék van, ahol valódi tudást látok mögötte! A termékek legalább 90% -a másolat (más megjelenéssel és márkanévvel) nulla tudással, olcsó, rossz minőségű anyagokból. A high-end -nek nevezett, több ezer Eurós árcédulával rendelkező termékeknél is nagy problémákat, hibákat látok, ami egyértelműen bizonyítja, a gyártók nem hozzáértők! Ahol a gyártók azt sem tudják, mit és miért csinálnak valójában. Vagy, hogy őszinte legyek, pontosan tudják, mit csinálnak: Pénzt (ennyi)!

Villamosmérnök vagyok, és miután rengeteg hifi kábelt kipróbáltam nulla megelégedéssel, úgy döntöttem, kifejlesztem a sajátomat, jobbat, mint a hagyományos, jobbat, mint bárki korábban, a legátlátszóbb kábelt, amelyik se nem szűr, se nem emel ki, minden részletet megtart, ahol a zene gyors, ritmikus és 3 dimenziós (egy szóval: Lifelike/Élethű)!

Én soha nem másolok semmit és senkit!
Az én célom az volt, hogy jobbat csináljak! A lehető legélethűbb hangot (ezt hiányoltam az összes kábelből, amit vettem anno)!
Minden kábelem egyedi, általam kifejlesztett szerkezettel rendelkezik!

Éveket töltöttem kísérletezéssel, mérésekkel, meghallgatásokkal, és rengeteg pénzt költöttem rá! Több ezer óra munka, hogy megtaláljam a legjobb megoldásokat, anyagokat, konstrukciókat, hogy tökéletes (-közeli), természetes hangzású és zenei kábeleket készítsek!

Minden kábelemnek természetes hangja van, helyes térábrázolással (se a kábel, se a csatlakozók nem tartalmaznak ezüstözést)!

A kábelek alapvetően határozzák meg a rendszer hangját! Legalább annyira, vagy még jobban, mint egy-egy készülék! Én már jóideje csak kábeleket cserélek a rendszeremben! Különböző kábelekkel nagyszerűen lehet hangolni a rendszert (keményebb/lágyabb, ritmikusabb/andalítóbb, az élethűséget, 3D-t, stb...)!

Sajnos az emberek nem fordítanak elég figyelmet a kábelek minőségére. Sok helyen találkozok többmilliós készülékekkel, amiket párezer Ft-os kábelekkel használnak! Pedig, mint mondtam, a kábelek legalább annyira, vagy még jobban meghatározzák a hangot, mint a készülékek! Hiába veszel többmilliós készülékeket, ha rossz minőségű kábelezéssel használod! Nagyságrendekkel jobb hangot lehet elérni olcsóbb készülékekkel, és jó minőségű kábelekkel!

Az ár fix!
Hatvanban átvehető, vagy Posta, Foxpost, Jófogás Háztól-Házig

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145832198

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás