(Hirdetésazonosító: 80674060) Hirdetés kezelése »
1 db
Ár: 1 065  Ft Ár: 1 590  Ft Ár: 1 200  Ft Ár: 1 200  Ft Ár: 1 140  Ft Ár: 1 065  Ft Ár: 1 140  Ft Ár: 1 230  Ft Ár: 1 095  Ft Ár: 1 170  Ft
- 6 %

Tulajdonságok

Helység: Eger
Kategória: Könyvcsomag

Leírás

Eladó a képen látható 2 db könyv együtt
A Helyszínelők sorozat részei ( CSI: Las Vegas )
A könyvek újak, sosem olvastam őket, csak álltak a polcon
Külön 900 Ft / db

Egerben személyesen átvehetőek vagy
előreutalás után szívesen postázom őket

- Ken Goddard : A bérgyilkos éjszakája

Halálos csend és nyugalom honol a Nevada állambeli szövetségi vadrezervátum egyik festői körzetében, a Sheep Range-en. Mindebből azonban csupán a halálos szó illik a helyzet tartós jellemzésére, ugyanis a csendet és a nyugalmat hamarosan fegyverropogás zaja töri meg, s a kiömlő vér pedig életeket követel. A sűrű fák között egy bérgyilkos bujik meg, kezében ott a halálos pontos lőfegyver,-a célkereszt pedig egy ártatlan, fiatal szarvasbika nyakára irányul. De vajon tényleg egy szarvas lenne a valódi célpont egy profi bérgyilkos számára?
A választ erre a kérdésre Gil Grissomnak, a Las Vegas-i bűnügyi helyszínelők vezetőjének kell megadnia
Ráadásul neki és csapatának e viharos éjszakán egy másik lövöldözés részleteit is rekonstruálnia kell, s mint az hamar kiderül, a két eset összefügg egymással. A feladat embert próbáló, sőt egyenesen életveszélyes, mivel a bérgyilkos a céljai elérése érdekében nem válogat az eszközökben.
Vajon ki ússza meg élve? A helyszínelő csapat tagjai? Esetleg maga a bérgyilkos? Vagy talán mindannyian?

- Max Allan Collins : A bűnös város

Lynn Pierce, a vallásos feleség és anya a szomszédaira bízza azt a hangfelvételt, amelyen a férje megfenyegeti, hogy megöli és feldarabolja. Ezt követően Lynn nyomtalanul eltűnik.
Las Vegas másik végében Jenna Patricket holtan találják az Álombabák nevezetű sztriptízbár tánckabinjában.
Kinek vagy kiknek állhattak útjában ezek a nők? Hogyan lehetne megtalálni a gyilkosokat, akik minden nyomot eltüntettek maguk után?
Gil Grissom, Catherine Willows, Warrick Brown, Nick Stokes és Sara Sidle az öt elkötelezett bűnügyi szakértő a látszólag jelentéktelen nyomokból kiindulva, fáradságos és aprólékos munkával derít fényt a rejtélyes és kegyetlen gyilkosságokra.
Feladás dátuma: június 14. 22:51.
Nyomtatás

Térkép

Cím: Heves
>
Eger

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.