Ár: 38 000 Ft
Helység: Gyöngyös
Kategória: Gitár és kiegészítők

Eladó SG copy elektromos gitár, nem házi készítésű, de mivel a fejen lévő feliratot módosították, így nem tudtam megfejteni mi lehet - valószínűleg valamelyik alsó-középkategóriás gyártónak egy jobbik modellje.

Én az Epi G400-ammal vetettem össze, szerintem ez is mahagóni, fogólap rózsafa. A rezonanciája sustainje hasonló, az Epi fogásra nekem igényesebb, ugyanakkor soundra ez harapósabb, tökösebb.

10 évesnél biztosan öregebb, szóval be van játszva, de a bundok állapota teljesen jó, nem síkolandó, a kulcsok jól tartják a hangolást, az elektronika hibátlan, kapcsoló, potik nem vágnak, nem zörögnek.

Hibák: a hevedertartót a megszokott nyak-test találkozási pontról áttették a felső szárnyhoz, így az orrnehézséget kompenzálták - csak nekem kicsit radikális megoldás, van akit zavar, van akit nem. Van pár övkarcnak tűnő seb a test hátsó részén, a fotón is látszik, hát nem túl szép, de végülis ez a része jó esetben játéknál feléd néz. :)

Természetesen nem egy Gibson standard szint - de közel nagyjából tizedéért is árulom. Szerintem jól használható, nem egy anyu által merő jószándékból de limitált büdzsével megvásárolt idő előtt falidíszként végző, ötödik érintőnél már tökhamis elhanyagolt uszadékfa, számos koncertet megjárt és jól teljesített, az eladás oka inkább pénzhiány, a megjelölt árnál lehet többet érne, de mivel nem tudjuk megfejteni a fajtáját (még csak a fej sem jó támpont, mert egyik tipikus belépőkategóriásnak - SX, Hbenton, Vintage, stb. - sincs ez az eredeti "open book" fejformája) így ennyi az ára.

Érdemes kipróbálni, ennyi pénzért tényleg egy klassz kis SG-d lehet! Gyöngyösön/Horton kipróbálható megkínozható, esetleg felviszem Hatvanba/Budapestre.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.