(Hirdetésazonosító: 81367115) Hirdetés kezelése »
6 db
Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető
Céges

Tulajdonságok

Helység: Gyöngyöshalász
Kategória: Kutya

Leírás

2014-ben született, oltott, chipezett, ivartalanított, szívféreg negatív keverék kislány kutya. Kis-közepes méretű, kb. 40 cm magas, súlya 10 kg.

Egy vidéki kisváros utcáin kóborolt csont soványan. Megtalálása után parvovírus jelentkezett nála, de hála a gondos orvosi ellátásnak, életben maradt. Nagyon szeret kutyatársaságban lenni, nagyokat hancúrozni, de nyitott az emberek felé is, bár idegenekkel még mindig félénk. Szobatiszta, a lakást kulturáltan használja, nem rombol. Közepes mozgásigényű, pórázon szépen közlekedik. Az ideális család az lenne Borica számára, ahol csak keveset kellene egyedül lennie és kutyapajtása is lenne.

Érdeklődni lehet róla: Takács Katalin; kasznakata@gmail.com vagy 06/70 223 6476
Feladás dátuma: július 5. 12:44.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Minden esetben alaposan tájékozódj a megvásárolni kívánt állat tartási körülményeiről, valamint az egészségi állapotáról!Vásárláskor kérj számlát, írjatok szerződést, illetve kérd el az állat papírjait, szükség esetén a tartási engedélyhez kellő okiratokat!Probléma felmerülése esetén jelezd ezt ügyfélszolgálatunknak, illetve fordulj a hatóságokhoz vagy az állatvédő szervezetekhez!

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.