(Hirdetés azonosító: 82521884) Hirdetés kezelése »
1 db
Ár: 4 067  Ft Ár: 3 724  Ft Ár: 4 067  Ft Ár: 3 920  Ft Ár: 3 822  Ft Ár: 3 920  Ft Ár: 4 998  Ft Ár: 3 528  Ft Ár: 3 577  Ft Ár: 4 116  Ft

Tulajdonságok

Helység: Eger
Kategória: Szakkönyv, kézikönyv

Leírás

Heinz Schott: A medicina krónikája

Eladó személyes átvétellel Eger és Füzesabony között esetleg Gyulán.
Officina Nova

648 oldal

Egészség és betegség, élet és halál az embert színre lépése óta foglalkoztató kérdések. Ki volt az első, aki valami módon segíteni akart a másikon, a szenvedőn, nem tudjuk. De már a korai kultúrák varázsló papjai megpróbáltak szembeszállni a halállal. A honfoglaló magyarok koponyaműtéteket sikerrel végző táltosai, a középkor újra és újra pusztító járványait gyakran életük feláldozásával megfékezni akaró orvosok, a reneszánsz boncoló anatómusai, vándorsebészek és sarlatánok, fekáliapatikusok és mikroszkópjuk fölé görnyedő bacilusvadászok, a védőoltások felfedezői és a mai kor okos műszereit megalkotókutatók, tudósok, génsebészek a hősei ennek az évezredekre visszanyúló nemes küzdelemnek.
A medicina króniká-jából megtudhatjuk, milyen betegségektől szenvedett az ember félmillió éves története során, hogyan küzdöttek le néhányat e betegségek közül, és hogyan állítják az orvosokat az új betegségek új feladatok elé.
Sok nagy eredmény született, mégsem lehetünk
Feladás dátuma: augusztus 9. 07:26.
Nyomtatás

Térkép

Cím: Heves
>
Eger

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.