Ár: 14 900 Ft
Helység: Debrecen
Kategória: Egyéb

Profi pizzasütő eladó kihasználatlanság és helyhiány miatt: a spanyol Palson cég Mr. Pizza nevű terméke. Rendkívül megkímélt, újszerű állapotban várja új gazdáját. Saját gyári dobozában áruljuk.

Egy kellően szellőző üst veszi körül az alsó és felső fűtőszálat, középen helyezkedik el a forgó kőlap. Tehát a fagyott vagy frissen gyúrt pizzánkat, illetve bagettünket két irányból is sütjük. Nagyon hatékony a rendszer, átlagos sütési idő egy pizzára 30 perc.

A pizza maximum 30 cm átmérőjű lehet, hogy ne lógjon le a kőlapról.

3 különböző hőmérsékleten dolgozik a pizzasütőnk; a hőmérsékletbeállítás és a sütési idő a pizza alaptól, a tölteléktől, és a személyes ízlésünktől függ. A készülék Használati Utasítása praktikus táblázatot tartalmaz a javasolt beállításokról a vastagságtól, összetevőktől függően.

Meglepően nagy üveg - kémlelőnyílás van a sütő tetején; ezen keresztül ellenőrizhetjük a pizza készültségét. Aranybarna legyen, ennél nem sötétebb.

A készülék tisztításáról is praktikus tanácsok vannak a magyar nyelvű Használati Utasításban. Valamint recepteket is találunk benne.

Teljesítmény: 1000 - 1200 W

Méretek: 34cmx40cmx13cm; Doboz méretei: 35cmx41cmx19cm

Súlya: 2,7 kg

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.