Ár: 110 000 Ft
Helység: Debrecen
Kategória: Esküvői ruha

A Milla Nova Naomi esküvői ruha az igazán különleges és modern darabokat kedvelő menyasszonyoknak ajánlott.
A test vonalát követő ruha szoknyarészének alapját a dupla rétegű selyem anyag adja, mely a ruha tartását is biztosítja. A selyem rétegek felett könnyed muszlim helyezkedik el, hátul uszályként túlérve a selyem rétegen, mely igazán elegáns vonulást tesz lehetővé a menyasszony számára.
A muszlim réteg láthatatlan patent megoldással feltűzhető.
A ruha felső részének alapja testszínű elasztikus tüll réteg, melyre két fajta olasz csipke látható felhelyezve.  A csipke rétegekben csillogó kristályok vannak rögzítve, melyek mozgás közben kelnek életre ragyogást adva a ruhának és így a viselőjének is.
A ruhához kiegészítőként egy fényes anyagú felcsatolható uszály tartozik, mely igazi exkluzivitást ad viselőjének, továbbá a vékony masnis selyem öv kiemeli a menyasszony derekát. A földig érő fátyol valódi csipke szegéllyel és félrehajtható rövidebb résszel finoman öleli körül a menyasszony vállát, fésűs tűzőrészét kiválóan lehet a frizurában rögzíteni.
A bevarrható testszínű mell betéttel a sziluett tovább finomítható.
Az imént felsorolt kiegészítők benne vannak a bérleti díjban.

Bérleti díj: 110.000 FT
Kaució: 280.000 Ft (mely a ruha és kiegészítői sérülésmentes visszahozatala esetén teljes egészében visszafizetésre kerül)
Méret: 38
Szín séma: Ivory
Kollekció: Milla Nova Delicate Pearl

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.