Ár: 1 250 Ft
Helység: Debrecen
Kategória: Szépirodalom

Irakban kitört a forradalom... Kiss Lajos István
(új könyv, bolti ár 1980 Ft)

Rejtői világ, odavaló alakokkal.

Elveszettek, akikkel bármi megtörténhet, mocskosak, rongyosak megvetettek - összekeverve rablókkal, gyilkosokkal, hogy még jobban lealázódjanak mint politikai huligánok, de van tartásuk és megfordítják a dolgok menetét.

Mindez szarkasztikusan ábrázolva.

Korabeli börtönvilág fiatalkorúakkal, akik egy része ugyebár, de nagyon nehéz ezt manapság kimondani budapesti és vidéki, ezt se tudja senki, srácok.

- Nem mese, de időnként miért ne emelkedhetnénk a rögvalóság fölé...?

Az se baj, ha EMM hadnagy időnként macskává változik, vagy Béé hadnagy álmában nagy példaképével Makarenkóval társalog. -Mááán kííível vagy/Baghírafőtörzs parancsára pedig télen is nyitva kell tartani az ablakot...
(A szerző Magyar Menedék Könyvesháznak írt ajánlása)

*
Az Irakban Kitört A Forradalom című ezen kiadványt a mű szarkasztikus ábrázolásmódja és rejtői világa iránt érdeklődő olvasóink figyelmébe ajánljuk.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.