Egyedi ajánlat!

Csápos emelö

890 000

Ft

Feladás dátuma:

márc 14., 17:50
Üzleti
Országos

Leírás

Raktárról eladó emelők !
Csápos emelő 3 3,2 4 5 t és 6 tonnás emelők
Manuális vagy automata 800 000Ft plusz áfá tól.
Ha szeretne egy normális jó minőségű emelőt korrekt áron venni keressen meg!
Telepítéshez szükséges engedélyekkel rendelkezünk.Garancia ingyenes helyszíni akár 5 év!, 20 éves alkatrész ellátást biztosítunk minden emelőre!
Kérjen egyénre szabott árajánlatot!
Elsősorban azok az autószerelők keressenek akik igényesek szerszámaikra, akik nyugodt szívvel akarnak szerelni ha az emelőn akár 3 vagy 4 tonnás autó van! Ha önnek van már emelője és egy karbantartást illetve telepítést szeretne nyugodtan hívjon megoldjuk azt is!
Budapest területén ingyen kimegyünk és felmérjük a jövőbeni műhely adottságait és segítünk kiválasztani az önnek legmegfelelőbb gépeket! Több márkával dolgozunk , és több éves tapasztaltunk van, simán meg tudjuk mondani az optimális megoldást! Sajnos a jelenlegi piacon rengeteg emelő van, olyan is amit 4 tonnásnak árulnak aztán egy hosszított T4-est sem lehet megemelni vele! Sajnos ami emelo 500000 ft alatti nem valo csak szemely auto emelesere! Sok jovobeli szerelo megveszi a 2 tagu csapkaral rendelkezo emelot semilyen magasito nelkul akkor dobben ra hogy alvazkeretes autot nem tud emelni vele , egy ultetet bmwet sem lehet emelni vele. Nem beszélve arrol 4 tonnás emelo maxim 2 tonnát tud! Sajnos legtobb emelonek CE papirjat foto shopal csinaljak! Mi előre megmondjuk milyen emelőt adunk és ezt gyakorlatban telepítés után bebizonyítjuk! Mielőtt megvenne egy gagyi emelőt hívjon és megmondjuk mit tud! Hívását egész héten fogadjuk 07.- től -este 10.-ig hétvégén is !

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 21206376

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás