Akció!!!!!!DJI Osmo Action 3 Adventure Combo!!Csere nem érdekel!!

120 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Optikai zoom:
10x - 20x

Állapot:
újszerű

Típus:
Ultra HD 4K

Márka:
Egyéb

Szín:
Ezüstös/szürke

Leírás

Bármilyen kalandról legyen is szó, az Osmo Action 3 előtt nincs akadály. [1] Gyorskioldós megoldásának köszönhetően vízszintesen és függőlegesen is egyszerűen rögzíthető, az elülső és a hátoldali színes érintőképernyővel pedig a paraméterek és a lejátszás egyaránt könnyedén vezérelhető. A hidegnek jól ellenálló kialakítás, az akkumulátor élettartama és a vízálló képesség miatt keresve sem talál jobb eszközt az akciófelvételek készítéséhez.

4K/120fps

Bármelyik pillanatból válhat nagyjelenet. Filmezzen akár 4K/120fps [4] minőségben, és rögzítse élményeit dinamikus, hihetetlenül egyenletes, részletgazdag videókon.

155°-os szuperszéles látószög

A lehetőségeknek csak a csillagos ég szab határt. A szuperszéles látószög minden jelenetet vonzóbbá, magával ragadóbbá és emlékezetesebbé tesz.

Kalibrálható színhőmérséklet

Tapasztalja meg a valósághű színeket. Az Action 3 színhőmérséklet-érzékelője a pontos színek érdekében intelligens módon beállítja a fehéregyensúlyt és az autoexpozíciót (AE) még bonyolult fényviszonyok között is, például könnyűbúvárkodás vagy szabadtüdős merülés közben, mélyen a felszín alatt.

Biztonságos és hatékony

Erős ütésállóság a magabiztos csatlakozások érdekében. [5] Az Action 3 innovatív gyorskioldós megoldása egy erős mágnes és egy további pozicionáló rögzítő kombinációjával még nagyobb ütésállóságot biztosít. Jöhetnek a mozgalmas jelenetek! [5] Könnyen levehető, és rugalmasan lehet rögzítési helyet váltani vagy kiegészítőt cserélni.

Akár függőleges helyzetben

Szerelje fel úgy, ahogyan szeretné. A vízszintes-függőleges védőkeret lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt átváltsa a kamera helyzetét, és függőleges tájolásban filmezhet. Csak vegye le, fordítsa el, és rögzítse vissza.

Tartós, ellenáll a hidegnek!
Csere Nem Érdekel!!!!!!!!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145892631

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás