Gál-300 R Baromfikopasztó gép eladó 5 év garancia!

229 800

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

A Gál-300 típusú kopasztógéppel óránként akár többszáz csirkét is lehet megtisztítani, a gép kiszolgálásától függően A gép egyéb baromfiakhoz (kacsa, gyöngytyúk, fácán stb.) is használható. A berendezés vízcsapra köthető, ekkor tollazás közben le is mossa a baromfit, így a pucolás hatékonysága nő. A pucológépbe egyszerre akár négy csirkét is belehelyezhetünk, amit az egy percen belül tökéletesre letisztít . A tokokat és az erős tollakat is kiszedi, ezért kézi utópucolásra nincs szükség.

A gép több méretben és ezen belül kétféle kivitelben készül. Pulykák és nagyobb szárnyasok pucolásához célszerű a nagyobb gépet megrendelni. Egészségügyi és élelmiszer higiéniai szempontokból a rozsdamentes acéllemezből készült típus az ajánlott.

A géphez számos kiegészítő berendezés tartozik (pl.: kábító , vágó, forrázó, bontó, csöpögtető, stb.), melyek alkalmazásával biztosítható az optimális kiszolgálás, növelhető a feldolgozott darabszám. (Kérjen árajánlatot a kiegészítőkről!

A gép személyautóval szállítható.

A berendezések gépvizsgálata a 6/1980. /III/ rendelet szerint történt. A berendezések higiéniai minősítéssel rendelkeznek.

A termék Gál Ferenc szellemi tulajdona, 45 éve gyártja is.

5 év a garancia

Az ár 4 csibés 400V nettóra vonatkozik

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145807283

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás