(Hirdetésazonosító: 70069360) Hirdetés kezelése »
1 db
Ár: 770  Ft Ár: 820  Ft Ár: 1 000  Ft Ár: 810  Ft Ár: 790  Ft Ár: 760  Ft Ár: 830  Ft Ár: 840  Ft Ár: 700  Ft Ár: 730  Ft

Tulajdonságok

Helység: Győr
Kategória: Szépirodalom

Leírás

Mintha Thomas Pynchon és Stephen King találkozna a járványügyi hatóság zárt furgonjában az év pszichothrillere!

Stíriában, a Helianau nevű bentlakásos intézetben foglalkoznak az indigószindróma nevű rejtélyes betegségben szenvedő gyerekekkel. Ez a veleszületett rendellenesség azzal jár, hogy ha valaki egy beteg közelébe megy, rögtön hányingere támad, és szédülni kezd. Clemens Setz a szerző képzeletbeli alteregója fiatal matektanár, a Helianauban tanít, amíg ki nem rúgják, mert nyomozni kezdett a több gyereket érintő, rejtélyes relokációk ügyében. Tizennégy évvel később Robert, az intézet korábbi diákja talál egy újságcikket, amelyből kiderül, hogy Setzet felmentették gyilkosság vádja alól egy állatkínzó megölésének ügyében nyomoztak ellene. Vajon összefügg az eset azokkal a furcsaságokkal, amelyekre Robert még diákkorából emlékszik?

A grazi születésű Clemens J. Setz (1982) az osztrák írók új generációjának legsikeresebb képviselője. Négy éven belül kétszer jelölték Német Könyvdíjra. Harmadik regénye, az Indigó az USA-ban is óriási feltűnést keltett.
Feladás dátuma: augusztus 31. 07:04.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.