(Hirdetésazonosító: 70069331) Hirdetés kezelése »
Ár: 900  Ft Ár: 996  Ft Ár: 924  Ft Ár: 960  Ft Ár: 924  Ft Ár: 852  Ft Ár: 996  Ft Ár: 888  Ft Ár: 1 200  Ft Ár: 996  Ft

Tulajdonságok

Helység: Győr
Kategória: Szakkönyv, kézikönyv

Leírás

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A Hiram-kulcs egy olyan könyv, amely az alapjáig meg fogja rázni a keresztény világot.
Amikor Christopher Knight és Robert Lomas, mindketten szabadkőművesek, elhatározták, hogy megkeresik a szabadkőművesség gyökereit, fogalmuk sem volt, hogy hamarosan Jézus Krisztus és az eredeti jeruzsálemi templom igaz történetét fogják bogozgatni. Ahogy egy teljesen új kép kezdett összeállni Jézusról és az ő ultrazsidó szektájáról, az írók arra az ellentmondásos következtetésre jutottak, hogy a modern szabadkőművesség kulcsrituáléit ez a szekta gyakorolta, mint közösségükbe való felvételi szertartásokat.
Aprólékosan kielemezve és összehasonlítva egymással az egyiptomi feljegyzéseket, az Ó- és az Újszövetséget, régi keresztény és rabbinikus szövegeket, a Holt-tengeri tekercseket és a szabadkőművesség rituáléit, az íróknak sikerült rekonstruálniuk Jézus és testvére, Jakab feledésbe merült történetét, akik azért küzdöttek, hogy megalkossák a Mennyek országát a földön, szabadkőműves rituálék alkalmazásával. Eszerint a keresztény egyház megalapítása pusztán politikai találmány volt, amelynek nagyon kevés köze van ahhoz az emberhez, akit mi Krisztusnak nevezünk.
A korai keresztények legértékesebb irattekercseiket elásták Heródes temploma alá, nem sokkal azelőtt, hogy i. sz. 70-ben a rómaiak velük együtt a városukat is elpusztították volna. A világ számára több mint ezer évig elveszett tekercseket a hirhedt templomos lovagok rendjének tagjai ásták ki titokban, és a bennük szereplő tanításokat és rituálékat sajátjukká fogadták.
A könyv akkor ér az izgalom tetőfokára, amikor az írók megfejtik a szabadkőműves rituálékban elrejtett pontos adatokat, amelyekről kiderül, hogy Jézus irattekercsei végső nyughelyéhez adják meg a kulcsot. Ez a hely nem más, mint egy csodálatos szentély, amely pontos mása a Heródes által emeltetett templomnak, és amelyet a templomosok leszármazottai és az első szabadkőművesek építettek több mint 500 évvel ezelőtt.
Jézus valódi tanításai túlélték az évezredeket, és várják, hogy kiássák őket!
Feladás dátuma: augusztus 31. 07:01.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.