Ingyen elvihető
Ár: Ingyen elvihető
Helység: Mány
Kategória: Kutya

Vándor - 5-6 éves foxterrier keverék kan

Vándort egy másik állatvédő csapat mentette, majd adta örökbe, de mivel nem jött ki a kan kutyákkal, illetve szökött, láncra került. A gazda nem kívánta így megtartani, sürgős megoldásra volt szüksége. Szereti az embereket, élvezettel sétál pórázon és minden apró figyelmességért hálás.
Benti tartással keresünk neki olyan helyet, ahol egyedüli kutya lehetne

Sulis felvezetője így ír róla:
"Vándor másodszorra iratkozott be a Tárnoki Okosok közé. Amikor szeptemberben elkezdtük a közös tanulást, eleinte reménytelennek tűnt a feladat, de a végére Vándort mintha kicserélték volna, 5 hét alatt egy együttműködő és kötődő kutyává vált. Nem tudtam volna megmondani, hogy vajon mire emlékszik a tanultakból, de arra nem számítottam, hogy mindenre, sőt, igazi profiként, rutinosan fog majd újra tanulni velem. Vándor már végleg maga mögött hagyta az emberekhez nem kifejezetten kötődő, a szabadságot, csavargást jobban szerető énjét, és mostanra egy igazi fogékony, tanulni szerető, okos és ragaszkodó kutya lett, aki semmit sem szeret jobban, mint együtt tanulni, sétálni és bohóckodni azzal, aki időt szán arra, hogy foglalkozzon vele.
A sétáknál megtanult szépen közlekedni, a többi kutyával közömbösen, vagy legfeljebb érdeklődően viselkedni, a nem szabad!-ra futni hagyni a mezei pockot, vagy a fuj-ra elengedni a szájából az utcán talált csontot (vagy legalábbis engedni, hogy kiszedjem a szájából).
Az órákon csillogó szemmel várja mindig az új feladatokat, és amikor újra és újra találkozunk, boldogan szalad elém.
Amikor pedig pihenünk két feladat között, szeret hasat vakartatni, mancsolni vagy csak finoman rágcsálja a kezemet, illetve egy-egy puszival kedveskedik.
Ő egy csodálatos kutya, nem tudom, hogy lehet, hogy még nem szeretett bele senki. Pedig ő most már mindenkit szeret, és nagyon várja, hogy a gazdájával tanuljon, játsszon és sétáljon tovább."
Szuka kutyákkal nincs gondja, kanok mellett elsétáltatható mindenféle acsargás nélkül.
Imád labdázni, nagyokat sétálni, az emberekért minden méretben rajong. Lakásban eddig nem élt, így arra vonatkozóan nem tudunk információt adni, hogy azt hogy viseli, de talán így is kaphat valakitől egy esélyt. Nagyon megérdemelné már.

Képek Vándorról:
http://gallery.site.hu/u/eszkulap/gazdikeresok/vandor/

Oltva, chipezve, ivartalanítva és benti tartással fogadható örökbe. Ideiglenes befogadót is keres.
Érdeklődni bemutatkozó levéllel lehet az eszkulap2016@gmail.com email címen!

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.