(Hirdetésazonosító: 79514570) Hirdetés kezelése »
4 db

Tulajdonságok

Helység: Dunaújváros
Kategória: Egyéb játékok

Leírás

Eladó irdatlan mennyiségű játék az alábbiakban. Minden le van fotózva az alábbi linkeken. A linkeket ki kell másolni és böngészőbe beilleszteni, úgy már látszik
A legfontosabb egy hatalmas készlet playmobil. Egyelőre egyben szeretném eladni, nagyon nagy munka lenne szétválogatni, felépíteni, de ha nem megy el, akkor megcsinálom.
Van benne egy óriási készlet vár, több mint két bolti készlet és rengeteg kiegészítő. Két hatalmas nagy vár építhető belőle+ van hozzá sárkánytorony és ostromtorony is. Ezek nincsenek fotózva, mert rossz lett a róluk készült fotó, a nap folyamán még igyekszem fotózni, de biztosan nem felépítve. A képeken most a kisebb készlet vár van, egy ennél nagyobb és több figurás maradt még megépíteni.
Ezen kívül van egy nagy három szintes családi ház (két szintes medencés + kegészítő készlet is van hozzá, ez a harmadik szint.
Egy hatalmas iskola, plusz tornateremmel hozzá.
Mindkét készlethez rengeteg berendezési tárgy van, pluszban is vettem hozzá és sok figura
Ezeken kívül egy piramis, egy rendőrség készlet egy kis épületből rabszállítóból és más járművekből, szemetes autó, daru és még egyéb járművek.
Nincsenek meg a felépítési útmutatók, de igyekszem folyamatosan felépíteni mindent, a képen már jó pár dolog készen van. Le lehet mindent tölteni a netről hozzá és minden felépíthető.
Figura két közepes dobozban van, rengeteg lovaskatona, ló, felszerelés, királynő, télapó, családok stb... Szerintem kb 200 figura van. És van két kalózhajó is, nagyon nagyok, az egyik vízen is úszik
Külön nem adok figurákat és egyelőre nem bontanám a csomagot. Mindenhez van minden extra, a vár két hatalmas készlet és a sárkányvár. Két sárkány is van. A kiöntött figurák után találtam meg még az összes figurát, ami a piramisnál van fotózva, szerintem kb 200 figura van. Hihetetlen mennyiségű fegyver, bútor van a csomagban.
Akciósan most 250e Ft. Kezdtem különszedegetni a készleteket és fotózni, tettem fel erről is képeket.
Hatalmas csomag trash pack
200+ figura, rengeteg limitált, harci pálya figurákkal (ez nincsen a képeken), autók kukák, tárolók stb...
30e Ft
Hatalmas készlet LÜk és picoló
Minden, ami a képeken van 15e Ft
Duplo készlet. Nagyon sok duplo maradt. A képek csalósak, két nagy alaplap van és rengeteg figura ( a képek készítese óta is találtam többet, lovaskatonát és még vagy négy figurát) és sok kocka. A két alaplapon egy hatalmas házat tudtam építeni belőlük. Sok különlegesség is van benne. Másfél nagy doboznyi összesen, több száz darabos készlet. Képek óta még egy nagy duplo sárkányt is találtam.
50e Ft
Rengeteg Lego:
6e Ft
Megablocks kalózhajó
Kisebbeknek ajánlom, remek játék, nagyon sokáig vadásztam rá
8e Ft
Teljesen új parfümkészítő készlet
5e Ft (új ára 8e Ft volt)

Ezeken kívül van egy hatalmas készlet fiúruhám. Egy 2m magas és 1m széles szekrény tele fiúruhákkal. A nagyját fotóztam, az alábbi linken ez is látható. Rengeteg márkás ruha van benne, pár még soha nem használt C@A-s farmer (ebből négy darab van, csak melegítőt hajlandóak hordani) és új kabát is van benne. A kabátok nagy részét csak az egyik fiú használta, szinte mind márkás, Decathlonban, C&A-ban vettem a dolgok nagyobb részét, illetve sok a H&M is, meg a Sportsdirect-ből rendelt ruha. A cipők között is mind márkás, Decathlonban vettem a nagy részét, vagy bőr cipők, szandálok. A ruhák ára egyben cipőkkel 70e Ft. Egy nagy autó kell az elszállításához, nekem a Galaxyban a hátsó két ülés helye és a csomagtartó teljesen tele van velük. Ha valaki előre utal és állja a benzint, a szállításban ésszerű keretek között tudok segíteni, illetve most három napig Pesten leszek.

Linkek:
https://photos.app.goo.gl/yg3Wrgs06Kvjxkfu1
https://photos.app.goo.gl/xtial0QQ4zpvephn2
https://photos.app.goo.gl/30mwukk3xhyrdobj2
https://photos.app.goo.gl/Mjsepjkkwzhh5dzj2
https://photos.app.goo.gl/WW6crktagzne4Jyu2
https://photos.app.goo.gl/oaynne7Lkfciqtbz1
https://photos.app.goo.gl/Pheujqwcsvmygdsw2
https://photos.app.goo.gl/26Bfnfp3Yibepemb3
https://photos.app.goo.gl/prqizjc5lygijxye2
https://photos.app.goo.gl/T3bft3Aepdowhjob2
https://photos.app.goo.gl/qm5djyrohmgy8Dxj3
Feladás dátuma: május 12. 17:03.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.