(Hirdetésazonosító: 80368030) Hirdetés kezelése »
8 db
Ár: 7 900  Ft Ár: 7 500  Ft Ár: 7 500  Ft Ár: 7 600  Ft Ár: 7 300  Ft Ár: 7 500  Ft Ár: 10 000  Ft Ár: 7 000  Ft Ár: 7 600  Ft Ár: 8 400  Ft
Céges

Tulajdonságok

Helység: Székesfehérvár
Kategória: Takarítógép, porszívó

Leírás

Leifheit 55077 Felmosó szett

Eladó a képeken látható használt de nagyon jó állapotú felmosó szett.

Képek tükrözik az állapotát.

új állapota : 25000.- volt.

Modern Egyszerű használat

Kiváló a makacs szennyeződések ellen

Nem kell a felmosó vízbe nyúlnia

Bármilyen típusú padlóhoz

Speciális vödör

Felmosó huzata: micro duo, mely kő burkolathoz és parketta felülethez ( huzat nem tartozék)ajánlott

Vödör űrtartalma: 8 l

A Leifheit Felmosó szett (55077) segítségével nagyobb területeket tarthat tisztán.

A speciális rongy segítségével a makacs szennyeződéseket is könnyedén eltávolíthatja.

Alkalmas bármilyen típusú padlóhoz.

Dpd futárral 1450.-ért tudom küldeni előre utalás esetén vagy utánvéttel szintén Dpd futárral 2000.-ért.

Személyes Átvétel: ingyenes, előre megbeszélt időpontban szinte bármikor Székesfehérváron az általam megadott címen.
Dpd utánvétes vagy előre utalásos (utalást követően)csomag esetén is munkanapokon 72 órán belül a címzetthez érkezik a csomag .Elállás esetén a termék visszaküldésének költsége a vevőt terheli.Személyes átvétel esetén a termék épségéért , hirdetésben feltüntettet állapotáért 100% .-ig felelősséget vállalok. Futár szolgálattal történő küldés esetén a terméket alaposan csomagoljuk de épségéért felelősséget nem tudunk vállalni.Bármilyen kérdésre, érdeklődésre szívesen válaszolunk, elkerülendő a félreértéseket.A feltett kérdésekre igyekszünk 24 órán belül válaszolni.Termékeink használt termékek.
Fejér Megyei Békéltető Testület
A fogyasztói jogvitákban a lehető legrövidebb időn belüli, hatékony fogyasztói jogvédelem.A legfontosabb szempont a vitás felek közötti egyezség létrehozása, hiszen így a kereskedők, szolgáltatók egy maguk által is elfogadott megoldás alapján rövid időn belül teljesítik az egyezségben vállalt kötelezettségeiket. A testület előtti fogyasztói jogviták keretébe tartoznak azon jogsérelmek, amelyek a kereskedő, szolgáltató által nyújtott áru, szolgáltatás minőségével, biztonságával kapcsolatban merültek fel, illetve a termékfelelősségi szabályokkal kapcsolatos jogviták, valamint a szerződések megkötésével és teljesítésével összefüggésben kialakult vitás helyzetek. A vállalkozót , kereskedőt minden esetben együttműködési kötelezettség terheli.
Gazdaság Háza 8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6. +36 22 510-310
Online vitarendezés https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HU Ezt az internetalapú platformot az EU azoknak a fogyasztóknak hozta létre, akik panasszal kívánnak élni az általuk online vásárolt termékekkel vagy szolgáltatásokkal kapcsolatban, és fel szeretnének kérni egy semleges harmadik felet (vitarendezési testületet) a panasz kezelésére.
Nemzeti kapcsolattartó pont - Magyarország Krisztina körút 99 H-1016 Budapest Magyarország +36 1488 2033 - onlinevita@bkik.hu
A fogyasztó 14 napon belül jogosult indoklás nélkül elállni a szerződéstől.Elállási Jogról , Kellékszavatosságról és Termékszavatosságról vásárlást követően tartós adathordozón kiküldött tájékoztatón olvashat bővebben. Itt sajnos kevés a karakter hely.
Feladás dátuma: június 6. 08:15.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.