(Hirdetésazonosító: 72734798) Hirdetés kezelése »
1 db
Ár: 913  Ft Ár: 770  Ft Ár: 1 100  Ft Ár: 858  Ft Ár: 847  Ft Ár: 781  Ft Ár: 869  Ft Ár: 781  Ft Ár: 770  Ft Ár: 814  Ft

Tulajdonságok

Helység: Dunaújváros
Kategória: Babajáték

Leírás

IKEA lekkemrat baba eladó
Keveset használt, jó állaptú
Puha anyagból eredeti ruhában kb. 40cm magas

Ár: 1.100 Ft

Személyesen Dunaújvárosban vehető át.
Postázás is megoldható, akár csomagautomatába is. Kérem, ez esetben a postázás módját és költségét jelezni. Ár+postaktg előre utalása után tudom küldeni.
Nézd meg a többi termékem is, hátha tudsz spórolni a postaköltségen!

IKEA leírása a babáról:

Komolyan vesszük a játékot
2011-07-25

[International] Az IKEA új puha játékfigurájának megalkotása és okai.
1999-től, Annie Huldén tervező gyakorlatilag egy komplett állatkertet készített puha játékfigurákból az IKEA számára:: elefántokat, rókákat, majmokat, pingvineket, vízilovakat, hódokat, zsiráfokat, kengurukat sőt, még sárkányokat is. Idén Annie egy új puha játékfigurát készít -az embert. Augusztustól három puha játékfigura baba kapható az Ikeá-ban. A Lekkamrat-nak vagy játszótársnak, keresztelt, szövetből készült babák három alap ruhakészlettel érkeznek,semleges neműek, mozgatható kezük és lábuk van és mosógépben is moshatók. Külön csomagolásban két további, szezonális ruhakészlet is kapható, amelyeket Annie Huldén és Sanna Dahlman tervezett. Annie Huldén, tervező:
"Már nagyon sok puha állatfigurát készítettem, de egy emberi lény elkészítése egészen más feladat."
A projekt kezdetekor például az volt a cél, hogy a babák a lehető legélethűbben nézzenek ki. Mivel az egész baba -beleértve a szemeket,és a szájat- kizárólag textilből készül, így az egyszerűbb részletek kialakítása tűnt optimális választásnak. Annie nagyon odafigyelt az arcvonásokra is. Kutatási során az egyes etnikumokra jellemző karakterű fizikai megjelenést tanulmányozta , vázlataiban azonban nem szerepelnek karikatúra jellegű rajzok. A vázlatok készítése során Annie arra is rájött, hogy a babákat közös tulajdonságokkal is fel kell ruháznia. A Lekkamrat készítésekor a nemek kérdése is felmerült. Az IKEA és Annie közös döntése alapján a babák semleges neműek lettek. Majd a gyerekek eldöntik a baba nemét, mondta. Kedves dolog, hogy ugyanaz a baba az egyik gyermek szemében fiú, a másikéban lány. Annie a 'nagyon rózsaszín' mintababát lányának adta. - Mindene rózsaszín volt - mégis Ollénak nevezte el. Úgy gondolom, ez lesz a sorsa ezeknek a babáknak is mondta Annie.

A babák kinézete mellett Annie olyan tulajdonságokat is figyelembe vett, mint a méret, súly és a tömőanyag. Miután kézhez kapta a vázlatai és leírásai alapján készített mintababát, egy új vázlatsorozatot készített, feltüntetve az egyes babákon végrehajtandó változtatásokat. Össze is vagdosta a mintákat. Az ollóval felvágtam őket, majd összevarrtam, így próbáltam megmutatni nekik (a beszállítónak) mi az, ami tetszik és mi az, ami nem. mondta. Gyakran meg kellett változtatnom a tömés módját, ez a helyzet ebben az esetben is. Ahogy a mese halad a történetben, úgy alakult ki az ideális méret, amelyet a kicsiny kezek kényelmesen elbírnak. Az éjszakai alváshoz a babát Duktig babaágyba helyeztük. A poliészter szálaknak köszönhetően a figura könnyű, így a gyerek könnyebben viheti magával.

Ami nagyon fontos: Annie reméli, hogy a babák vidám játszótársak lesznek. Annie Huldén, tervező:
"Igyekeztem minél élvezetesebbé tenni a játékot. Azt szeretném, ha a babák így szólnának a gyerekekhez: "Vigyázatok rám!""
A gyermek -IKEA számára illusztrált 18 gyermekkönyv, és több tucatnyi egyéb termék készítője, Annie Lekkamrat puha játékbabái rövidesen megltalálják az utat a földkerekség otthonaiba . Azt hiszem, kolléganőm, Sanna és én is meglehetősen gyermeki lélekkel rendelkezünk. Elég hamar rájövünk arra, hogyan játszol. Érzem. Ahh. Ez igazán jó móka lesz
Feladás dátuma: november 8. 13:48.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.