(Hirdetésazonosító: 82577174) Hirdetés kezelése »
2 db
Ár: 31 920  Ft Ár: 29 127  Ft Ár: 31 521  Ft Ár: 27 930  Ft Ár: 33 117  Ft Ár: 32 718  Ft Ár: 33 516  Ft Ár: 39 990  Ft Ár: 31 521  Ft Ár: 33 117  Ft

Tulajdonságok

Helység: Székesfehérvár
Kategória: Ágyak, matracok
Állapot: Használt
Szín: Fehér
Méret: 160x200
Márka: Egyéb
Típus: habszivacs,latex matrac

Leírás

Normál állapotban, Aloe Vera zipzáras, mosható huzattal.
Személyes átvétel Székesfehérváron lehetséges.

A Sendo egy 3 hideghab rétegből álló kemény matrac. Tökéletes választás, annak, aki egy feszesebb, keményebb matracot szeretne. A matrac megfordítható, mind két oldalán ergonómiai zónás kialakítás található, ami segít a gerinc jobb alátámasztásában. A matrac mag nagy sűrűségű hideghabból áll, ami hosszú élettartamot eredményez a matracnak. A Sendo matrac nagy teherbírású 120 kg ig terhelhető így egy nagyobb súlyú ember is hosszú évekig aludhat a matracon. A matrac 16 cm magas vákuum kiszerelésben kapható. A matrac egy speciális anitallergén, Aloe Vera huzattal kapható, ami jól szellőző anyagból készül, ezzel megfelelő szellőzést biztosít a matracnak. A huzat zipzáras, levehető és mosható 30 fokon.

Mi az a hideghab?

A hideghab egy nagy rugalmasságú, rendkívül jó alaktartó képességekkel bíró poliuretán hab. Összehasonlítva a szivaccsal, a hideghab minden szempontból felülmúlja tulajdonságaival az eddig használt hagyományos szivacsot. A hideg habok előnye a nyitott cellaszerkezet, amitől sokkal jobb alátámasztást nyújt alvás közben. A nyitott cellaszerkezetnek köszönhetően az ágybetétünk jobban fog szellőzni és tartósságban is kiemelkedőbb lesz a szivacs matracoknál. A hideghab többféle keménységben is gyártható, ezért nem csak azok élvezhetik az előnyét, akik kemény matrac pártiak. Allergiásoknak kiváló választás egy hideghab matrac, mivel teljesen anti allergén és a házi poratkák sem fognak megtelepedni a matrac belsejében. A hideghaboknak számtalan fajtája van, ide sorolandó a memory hab (más néven: memory foam matracok, memória hab matracok) matracok is, illetve a speciális HR hab matracok is. Összesítve a hideghab matracok komfortosabbak, jobb az átszellőző képességük és jóval hosszabb élettartalmúak, mint a hagyományos szivacs matracok.

Mi az ergonómia zóna?

Minden matracgyártó arra törekszik, hogy matracaik jó alátámasztást biztosítsanak a testnek alvás közben. Ezt több féle képen lehet kivitelezni. A memóriahab matracoknál a memory hab tökéletes formakövetése miatt milliméter pontosan leköveti a testünk helyzetét, jó alátámasztást biztosít ezzel. Vagy az ergonómiai zónák segítenek abban, hogy a nagyobb nyomáspontok jobban belesüllyedjenek a matracba. Ez azt jelenti, hogy a hideghab matracokat profilozzák, kisebb-nagyobb bevágásokat vágnak a matracba. Minél nagyobb a bevágás, annál jobban belesüllyed a test azon része. Több féle képpen lehet kialakítani a zónákat. Lehet függőleges bevágások, ott a lyukak nagysága határozza meg, hogy mennyire süllyedhet bele a testünk a matracba, ezek általában a latex matracokra igazak. Vagy vízszintes bevágások vannak a hab tetején illetve a matrac mag közepén. A zóna kialakítás gyártónként eltér.
Feladás dátuma: augusztus 10. 19:15.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.