Vattacukorgép Vattacukor gép + Ajándék Pálca 50db + Cukor 3x10dkg

15 990

Ft

Feladás dátuma:

ápr 2., 13:11
Üzleti
Szállítással is kérheted
Országos

Leírás

Vattacukorgép Asztali / Családi Változatban, Partykra, Zsúrokra, Családi Rendezvényekre!

Bruttó ára: 15.990.-Ft + Szállítás/Utánvétel (Gls)

A terméket Háztól - Házig szolgáltatással én adom fel a szerződött GLS Futár partnerünk felé, tehát ne a vevő kérje, hogy állítsam be a szolgáltatást!

Megrendelés, emailben:

Megrendeléshez kérjünk:
-Megrendelő Neve, Címe, Telefonszáma, e-mail címe.

(Ajándékba adunk: 3x10dkg Ízesített-Bekevert alapanyagot (választható 15íz), 20 db ajándék pálcát, és egy vattacukor kanalat, az adagoláshoz)

Forgalmazza: Golden Way Mo Ltd.
Mobil:
mail:

A gépekhez forgalmazunk Pácát, Ízesítőt, vagy bekevert vattacukor alapanyagot.

Nem lenne jó, ha elkészíthetné saját házi vattacukrát?

Adjon egy nosztalgikus csavart az utcai bulijához, a gyerekek születésnapjához vagy a házibulihoz ezzel a Nedis vattacukorgéppel.

Ínyencek számára gyártották ezt a vattacukor gépet!
Egyszerűen használható és igazi ünnepi hangulatot teremt.
Gyermek partyk-ra és otthoni vattacukor készítésre kítűnően alkalmas. Egy merőkanálnyi sima kristálycukorból pillanatok alatt elkészíthető a vattacukor. Ételfesték hozzáadásával színes vattacukor is készíthető.

Micsoda csoda! A házi készítésű vattacukorral garantált sikerre számíthat az együtt bulizó gyerekek körében. A vattacukor képződése megkezdődik 2-3 perc elteltével ,
bekapcsolás után. A pálcikát az edény felett kell forgatni és már fogyasztható is a vattacukor.

A vattacukor készítő, vattacukor gép kezelőnek valójában nem kell semmilyen speciális, külön előképzettséggel rendelkező személynek lennie, hiszen a vattacukor készítő gép működésének elsajátítása nem nehéz.

A vattacukor készítő gép működése egyszerű fizika, arra épül, hogy a cukor hő hatására folyékony állagú lesz és egy mozgató erő hatására fonalas szerkezetet vesz fel, melyet a vattacukor készítő ember felfon egy pálcikára. A vattacukor készítő gép valójában úgy néz ki, hogy van egy nagy felfogó edény, annak a közepén pedig egy kis tartó, melybe a cukrot kell tenni. Ezt a belső részt pörgeti és hevíti egy motor, mely ennek hatására forgásba kezd a lyukacsos cukortartó és a kis lukakon oldalra kirepül az olvadt cukor, mely immár inkább karamellnek mondható, mint cukornak. Ekkor a vattacukor készítő a pálcikát forgatva felcsavarja a cukorfonalat.

A vattacukor készítő és a vattacukor gép valójában mindig mindenhol jelen van, ahol gyerekek vannak, hiszen melyik kis gyerkőc tud ellenállni ennek a ragacsos, édes, könnyű finomságnak.

A vattacukor készítő célcsoportja főként a gyerekek, de a felnőttek sem vetik meg az édességet, gyermekkorukat idézi vissza ez a laza szerkezetű bárányfelhőszerű nyalánkság.

Leírás - Termékjellemzők:

Ez a vattacukorgép nagy sláger lesz születésnapi zsúrokon vagy egyéb összejöveteleken. Egyszerűen csak bele kell önteni a cukrot a gépbe és perceken belül élvezhetjük a finom vattacukor ízét.
És így működik: a vattacukor készítés előtt 5 perccel kapcsolja be a gépet, hogy bemelegedjen. Amikor forog, egy pillanatra meg kell állítani a cukor betöltéséhez. Ezt követően egyből vissza kell kapcsolni, anélkül hogy a gép lehűlne. Amint a gép az első cukorszálakat elkészítette egy fapálcával szedje fel őket. Emelje meg a pálcát egy pillanatra, hogy a szálakat feltekerhesse. A vattacukor dúsabb lesz, ha vízszintesen tartja a pálcát. A cukron kívül a csomag mindent tartalmaz, amire a vattacukor-készítéshez szüksége lesz. Annyira könnyű vattacukrot csinálni, hogy bárki megteheti.
Egy kis gyakorlással pillanatokon belül elkészítheti gyermekei számára a vattacukrot. A csomag 1 vattacukor-gépet, 1 mérőkanalat és 10 bambuszpálcát tartalmaz.
Jellemzők
Színe: piros
Anyag: PP + alumínium + rozsdamentes acél
Méret: 28 x 26 x 17,3 cm (Ho x Szé x Ma)
Tál átmérője: 26 cm
Tápegység: 220-240 V~, 50 Hz
Teljesítmény: 480 W
A csomag 1 vattacukor-gépet, 1 mérőkanalat és 10 bambuszpálcát tartalmaz.
EAN: 8718475508588
SKU: 50511

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 120099772

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás