Bomba ajánlat!

Vattacukor gép Vattacukorgép Kerekes + Kocsi 220V + Szélfogó 25eFt

198 000

Ft

Feladás dátuma:

tegnap, 19:50
Országos

Leírás

Vattacukor gép Vattacukorgép 220V Asztali+Kocsi+Kerekes gép, beépített hőfok szabályzóval + Adagoló kanál, és Fiókkal!

A hőfokszabályzós gépnek hosszabb lehet az élettartama, mert amikor nem gyártjuk a cukrot, akkor a fej hőmérsékletét a forgatható potméterrel lejjebb lehet állítani! Nem ékszíjas a fej meghajtás, hanem közvetlen.

Hőfokszabályzós felfűtésű vattacukor gép Kocsis változat+ Adagoló kanál + kihúzható 3 rekeszes Fiók, 12 hónap Szavatosság.

Ára Bttó:198.000.-Ft+ szélfogó 20eFt

Az általunk forgalmazott gépeket többnyelvű Gépkönyvvel, és a Nébih által megkövetelt CE tanúsítványokkal forgalmazzuk!

Csak Gépkönyvvel + CE Tanúsítvánnyal vegyen élelmiszeripari gépet, mert ezek nélkül nem lehet a gépeket vállalkozás szerűen használni, csak otthon, hobby szinten!

Forgalmazza: Golden Way Magyarország Ltd.
M:
Honlap:

A gép CE tanúsítvánnyal, és Gépkönyvvel rendelkezik!

A vattacukor gyártáshoz értékesítünk pálcát, és 12 fajta Ízesítő-koncentrátumot is!

A vattacukor készítő gépet kimondottan professzionális használatra készítették. A készülék tökéletesen alkalmazható különböző rendezvényeken, ugyanis kis méretének köszönhetően könnyen szállítható. Vattacukor készítő gépünk segítségével könnyedén elkészítheti a vevők igényeinek megfelelő édességet.

A gépek fűtőszál teljesítménye kiemelkedő, ami garantálja a gép gyors felmelegítését, hogy Ön minél gyorsabban el tudja kezdeni a vattacukor árusítását. A potméter segítségével szabályozható a gép hőmérséklete. Ezenkívül a szerkezeten található digitális kijelzőn folyamatosan nyomon követhetjük az aktuális áramerősséget is.
A termék további előnye, hogy a beépített biztosíték védelmet nyújt a műszaki problémák ellen, és automatikusan kikapcsolja a készüléket, ha problémát észlel.

A rozsdamentes acélból készült edény átmérője 52 cm, amely nagyságnak köszönhetően gyorsan előállítható nagy mennyiségű vattacukor.

Egy vattacukor előállításához kb. 12-18 g cukor, és mindössze 30 mp szükséges.

A cukor adagolását megkönnyíti a mérőkanál, amelyet a termék vásárlásakor a csomaghoz adunk. A készülék nem egy átlagos vattacukor készítő gép, ugyanis segítségével nem csak a hagyományos formájú vattacukor állítható elő.

A termékünk által készített édesség formájának csak a képzelet szab határt, a virágoktól kezdve az állatokig bármilyen lehetséges.

A gép további előnyeihez tartozik, hogy az édesség elkészítése közben nem keletkezik cukorszemcse kopattogás, ugyanis a szélfogó búra megakadályozza, hogy az apró cukordarabok szétrepkedjenek.

A beépített rezgéscsillapítónak köszönhetően a vattacukor elkészítése rendkívül egyszerű és halk. A cégünk által gyártott gép más gyártók hasonló termékeihez képest 20%-al csendesebb. A gumi lábaknak köszönhetően szinte bármilyen felületen felállítható a szerkezet, akár kicsi nélkül is. A vattacukorgép a kocsi nélkül is használható, és szállítható.

A termék előnyeit tovább fokozza, hogy a motor teljes egészében fémből készült, ez biztosítja a gép hosszú éveken át tartó működését.

A vattacukor készítő következő használatra való előkészítése nem igényel sok időt, mindössze az edény és a forgófej tisztítását kell elvégeznünk, ezek azonban könnyen levehetőek, illetve tisztíthatóak, a gép alól ki lehet venni a kocsit.

1 Vattacukor (12-18 g cukor) kb. 30 mp alatt készíthető el.
A fűtés és forgatás külön szabályozhatóak
Amper/Áramerősség mérő
Potméteres hőfokszabályzó
Levehető edény és forgófej
Pontos adagolást elősegítő mérőkanál
230 Voltos csatlakozó
Egyszerű kezelhetőség és tisztítás.

Modell: Asztali + Kocsi Cotton Candy Machine
Termék állapota: Új
Anyag: Rozsdamentes acél
Feszültség: 230 V
Vattacukor teljesítmény: 1 adag (12-18 g cukor) / 30-60 mp (a vattacukor méretétől függően)
Kábelhossz: 1, 40 m
Edény átmérő: 52 cm
Ampermérő
Méretek: (H x Sz x M) 96 x 52 x 88, 00 cm
Súly: 19, 30 kg
Szállítási méretek: (H x Sz x M) 66 x 56 x 52, 00 cm
Szállítási súly: 22, 00 kg

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 104899957

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás