(Hirdetésazonosító: 27517899) Hirdetés kezelése »
8 db
Ár: 109 200  Ft Ár: 113 400  Ft Ár: 112 000  Ft Ár: 100 800  Ft Ár: 110 600  Ft Ár: 99 400  Ft Ár: 112 000  Ft Ár: 140 000  Ft Ár: 99 400  Ft Ár: 109 200  Ft
Bomba ajánlat!
Céges

Tulajdonságok

Helység: Szeged
Kategória: Egyéb

Leírás

Új gyári CE minősítéssel, és Magyar gépkönyvvel rendelkező Popcorn gépek és Popcorn Kocsi az Asztali gépekhez, megrendelhetők!

*Asztali változat ára: Bttó. 140.000.-Ft + szállítás,
*Kocsiba épített ára: Bttó. 210.000.-Ft + szállítás,
*Popcorn Kocsi ára: Bttó. 70.000.-Ft + szállítás.

A gépek megrendelés esetén, "Pro-Forma" számlával kerülnek forgalomba!

A jó pop corn gép kiválasztása is elég nagy kihívás. Ennek az az oka, hogy nem igazán tudjuk, általában milyen a popcorn gép pörkölése, de most Ön az igazit választja, mely a saját gépe lesz. Az RCP sokoldalúan kiváló minőségű popcorn gép, mely segítségével könnyen állítható elő a friss popcorn. A kereskedelmi popcorn gép, egy kiváló rozsdamentes acél keretben van, és a megvilágított belső tér megjelenésével, este is működőképes, és látványos. A friss popcorn csak "durran" és a fűtött padló lemezre hull. A gépek által tapasztalhatja az egyszerű üzemeltetést, és a könnyű takarítást a mindennapi használat során.

Ön egy keres, szakszerű eszközt kap a pattogatott kukorica előállítására, ugyanakkor a gép alkalmas a mobil helyváltoztatás általi használatra! Ez egyáltalán nem probléma! A nálunk található popcorn gép biztosítja az Ön és a vevők igényeit. Választhatja az ipari popcorn gépet piros vagy fekete zománcozott tetővel.

A szakmai popcorn géppel nemcsak az "American way of óránként. A termék mindennap nagy mennyiségű finom life" érzést kapja, hanem a magas kihasználtsági kapacitást, mely 5 kg popcorn előállítását teszi lehetővé popcorn-t, készít minden gond nélkül. A popcorn gép teljesen automata, és állandó hőmérséklet-szabályozása van, amely az optimális hőellátást biztosítja. Természetesen, megfelelő belső edény van jelen a gépben, amely alumíniumból, teflon bevonattal készült. Ez biztosítja, hogy nem kell aggódnia, hogy a popcorn gépekben a popcorn leég. A legjobb minőségű pattogatott kukoricát kapjuk, ha a popcorn gépekben pálmaolajat használunk, mert a füst hőmérsékletét csökkenti. Az összes eszközben a pörkölés a pattogatott kukorica a fűtési hőmérséklete 250 ° C, mely hőfok állítható és gyorsan üzemi hőmérsékletre melegíti a gépet, amelyben együttműködik a 1,6 kW-os motor.

Modell: RCP Popcorn Gép
Üzembeállás: Új
Feszültség: 220-230 V
Fűtőelem: 1600 W
Tápellátás: 1db villás dugó
Függvények: Fűtés, melegítés, funkció
Pattogató fazék: 8 oz = 28,41ml
Teljesítmény: 5 kg / óra,
Méretek: (Hxszxm) 56 x 42 x 76 cm
Súly: 21.9 kg
Csomagolási méretek (Hxszxm): 60 x 46 x 82 cm
Szállítási súly 24,6 kg

o A piros popcorn asztali gép kifejezetten professzionális felhasználásra került kifejlesztésre.
o Ezt nemcsak lenyűgöző designt nyújt, hanem az életerős, megvilágított belső, fűtött fenéklemez és a teljesen automatikus állandó hőfokszabályozás, könnyű kezelést tesz lehetővé
o Köszönhetően a beépített fűtőelemnek, amely alumíniumból készült, és 1600 watton működik, a gép nagy teljesítményű, és gyorsan eléri az üzemi hőmérsékletet.
o A kivehető teflon bevonatú serpenyő átmérője 18,5 cm és szakmai segítséget nyújt a finom popcorn elkészítéséhez. A serpenyő könnyen tisztítható.
o Egy csésze (2,841dl) pattogatott kukorica, a készüléknek csak egy perc, ami megfelel ca.5kg popcorn elkészítéséhez egy óra alatt.
o A vörös popcorn gép rozsdamentes acélból készült, és könnyen tisztítható és hatékonyan védve van a korrózió ellen.
o A tető a zománcozott és az "amerikai stílusú" matricákkal díszített, a készülék egyedi retro kinézetű.
o Könnyű nyitni / zárni a kétszárnyú bejárati ajtót, köszönhetően a rajta lévő mágneseknek.
o A mellékelt kocsival a popcorn gép bármikor Mobil, tehát lehet vele helyet változtatni.
o Az első nagy kerekek biztosítják azt, hogy a gép a szilárdan álljon, míg a kisebb hátsó kerekek 360 °-ban elforognak.
Feladás dátuma: június 18. 07:37.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.