(Hirdetés azonosító: 84479765) Hirdetés kezelése »
5 db
Ár: 240 900  Ft Ár: 234 300  Ft Ár: 234 300  Ft Ár: 330 000  Ft Ár: 267 300  Ft Ár: 234 300  Ft Ár: 260 700  Ft Ár: 250 800  Ft Ár: 231 000  Ft Ár: 240 900  Ft
Egyedi ajánlat! Céges

Tulajdonságok

Helység: Szeged
Kategória: Üzlet-Cég

Leírás

Vásároljon LTD-t Angliában?

Paypal-al is fizethet, az kibiztosítja Önt!

Nem kell 3MFt "törzstőke", melynek a magyar rendszerben kötelezően meg kell lennie készpénzben, és azt be kell fizetni a cégalapításkor, a vállalat számlájára! Angliában nem kötelező, és nem szükséges egy LTD vállalkozásnak banszámlát nyitni és fenntartani!

Az egyszerűbb adórendszer, a rugalmasabb ügyintézés, a vállalkozásbarát adóhatóságok, az alacsonyabb járulékok csábíthatják a magyar cégeket a ködös Albionba. Nem utolsó szempont azonban a fokozottabb céges jogbiztonság sem.

A céges és és személyes ügyekben sem hagyjuk egyedül Angliában, henem a Londonban rezidens alkalmazottunk mindenben segíti a leendő új életkezdésében! (Megbízási díjat számolunk fel, ez esetben!)

A cégfajta Leggyakoribb formája az LTD (Private Limited by Shares), amelyet most már egy személy is megnyithat!

Előnye az egyéni vállalkozóval szemben, hogy az igazgató nem felel teljes vagyonával a cégért, csak a részvényeinek értékével, illetve a cégből származó osztalék utáni adózás kedvezőbb, mint vállalkozóként a személyi jövedelemadózás. Az LTD fenntartása általában véve költségesebb, az osztalékhoz csak realizált profit után lehet hozzájutni, de év közben az igazgató rendes fizetést tud a cégéből kivenni!

Miért külföld?

Érdemes a kockázatok csökkentésében gondolkodnia egy vállalkozónak. Egy magyar vállalkozó, aki itthon él, itthon szerzi a jövedelmét, nagyon ki van téve a magyar forint értékváltozásának. Érdemes ezt a kitettséget csökkenteni, akár kicsiben is egyfajta tartalékot képezni külföldön.

Stabil jogi környezet, a nyelve világnyelve, Anglia a kapu a Brit Nemzetközösségi terjeszkedésnek erre külön támogatást is kapnak a cégek -, egy cégvásárlás - cég adás vétel két nap, nincs vagyongyarapodási vizsgálat, a hatóságok által követett elv: a nyereség útjába még az adók sem állhatnak!?

- A vállalkozás nyereségének kilencven százaléka kivehető tiszta haszonként.
- Ha egy szalvéta kéznél van, az is számlának minősül, de még az sem feltétlenül kell.

Nincs kötelező adóév, de ha hat hónapot csúszik a vállalkozás, akkor a büntetés mértéke csak 100 font.
Hat év után angol állampolgárság, útlevél igényelhető, ami akár személyes biztonságot is jelenthet, a gyerekek állami támogatást kapnak, stb.

A cégvásárlást követően érdemes megszerezni az angol adórezidensi státuszt azaz a székhelyünk, állandó lakcímünk Angliába helyezése, ehhez azonban nem szükséges ott élni, vagy akár a nyelvet beszélni, egyszeri, egynapos kiutazással, néhány hét alatt elintézhető, így kihasználhatóak a két ország által nyújtott előnyök.
Lehet társasági adót fizetni Magyarországon, de mondjuk járulékokat fizethetünk Angliában.

Kinek ajánljuk az angol cégalapítást?
Angliában az induló vállalkozásokat államilag ösztönzik, tevékenységüket szabadon végezhetik előre kijelölt tevékenységi körök nélkül, sőt a bankok kedvező hiteleket biztosítanak a kezdő vállalkozások számára. A hivatalos ügyintézés is lényegesen egyszerűbb, mint Magyarországon.

LLP-k Adózása az Egyesült Királyságban
Addig, amíg az Egyesült Királyságbeli LLP-nek nem belföldi tagjai vannak és nem folytat üzleti tevékenységet a Királyság területén, az LLP nem adózik az Egyesült Királyságban, hanem az LLP tulajdonosai adóilletékessége szerint, azok anyaországában köteles adót fizetni. Az Egyesült Királyságban bejegyzett LLP-knek nem kötelezettsége Éves KÖnyvelÉst készíteni az AdÓhatÓsÁg részére, ugyanakkor A CÉgbÍrÓsÁg RÉszÉre EgyszerŰsÍtett PÉnzÜgyi KimutatÁst kell benyújtania.

Ltd-k Adózása az Egyesült Királyságban
- 20%-os társasági adókulcs (300.000 GBP nyereségig), afelett 27%
- Éves 10.600 GBP-ig a személyi jövedelemadó nulla, afelett 20% 41000 GBP-ig.
- Rugalmas költségelszámolási szabályok
- Alacsony, 20%-os ÁFA kulcs, bizonyos termékekre csökkentett 5%-os ÁFA
- Közösségi adószám igényelhető
- ÁFA körbe éves 81.000 GBP bevétel felett kell regisztrálni.
- Külföldi országokban igénybe vett szolgáltatás vagy vásárolt termékek számlái után az ÁFA visszaigényelhető a nemzetközi ÁFA visszaigénylési rendszernek köszönhetően.
Feladás dátuma: október 15. 19:46.
Nyomtatás

Térkép

Boltok ajánlatai

{{re.subject}} 1. Kép {{re.subject}} 1. Kép jofogas placeholder
{{getParamByPreString($index, 'position_') ? getParams({reIndex: $index, key: getParamByPreString($index, 'position_'), valueType: 'label'}) : re.subject}}
{{re.images.length}}
{{getParams({reIndex: $index, key: 'size',valueType: 'value', preStr: '', postStr:' m²'})}}
{{getParams({reIndex: $index, key: 'rooms',valueType: 'label'})}}
{{(re.price.value / ((getParams({reIndex: $index, key: 'size',valueType: 'value'}) > 0) ? (getParams({reIndex: $index, key: 'size',valueType: 'value'})) : 1))|number:0}} Ft/m²
{{re.region.label}} , {{getParams({reIndex: $index, key: 'city',valueType: 'label'})}} , {{getParams({reIndex: $index, key: 'jfg_area',valueType: 'value'})}} , {{getParams({reIndex: $index, key: 'jfg_street',valueType: 'value'})}}
{{badge.label}}
CSOK
CSOK
Kedvenc
HIDE

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.