(Hirdetésazonosító: 80690234) Hirdetés kezelése »
1 db
Ár: 7 584  Ft Ár: 6 720  Ft Ár: 7 584  Ft Ár: 6 912  Ft Ár: 7 392  Ft Ár: 6 720  Ft Ár: 7 008  Ft Ár: 6 816  Ft Ár: 9 600  Ft Ár: 6 816  Ft
Céges

Tulajdonságok

Kerület: IX.
Kategória: Gyógyászati, orvosi segédeszköz

Leírás

Wellion Calla Light VercukormerŐ - akár 90 napos átlagérték megjelenítéssel, egyéni riasztási lehetőséggel

"Gyógyászati segédeszköz forgalmazó webáruház vagyunk, tehát minden termékünk új, számlás, garanciális. Személyes ingyenes átvétel (előre megrendelt termékeknél) lehetséges a IX. kerületben a Határ úti metrónál, de kedvező áron (utánvét 960 Ft, 25eFt fölött ingyenes) tudunk szállítani országszerte. Webáruházunkban ebben a kategóriában több termékünk is van, látogasson el hozzánk. Ha a méretezés nem egyértelmű, kérje segítségünket. A terméket webáruházunkban (gyogypiac.hu) tudja megrendelni. Nálunk sok akciós terméket talál jelenleg is.
<!HTML KOD>Wellion Calla Light ezüst cukormérő.Praktikus és különleges alak, könnyen olvasható kijelző, csúszásmentes gumiborítás és egyéb további kiegészítő funkciók, amelyek megkönnyítik a cukorbetegek életét. A Wellion Calla Light egyedülállóan 1, 7, 14, 30, 60, és 90 napos átlagértékek megjelenítését is lehetővé teszi. Ezen információk segítségével Ön és az egészségügyi szakemberek jobban meg tudják határozni a kezelés beállítását cukorbetegség esetén. További 3 egyéni riasztás emlékeztet a vércukormérésre, amellyel be lehet állítani a vércukor határértékét, és a vércukortükör túllépése vagy a mögötte elmaradás a kijelzőn meg lesz jelölve. Ezek a riasztások a hypo- vagy a hyperglikémia észlelésének növeléséhez vezetnek és így biztosítják, hogy a megfelelő kezelési eljárásokat alkalmazzák. A Wellion Calla Light vércukormérő-készülék memóriájában 500 mérési érték van dátummal és időponttal, amiket a nyilak segítségével könnyen megnézhetnek és átlapozhatják. A háttérvilágítás és az extra nagy számjegyek miatt az eredmények könnyen leolvashatóak a kijelzőről. Sok cukorbeteg profitál az egyszerű olvashatóságból a mindennapi életben.</p>"
Feladás dátuma: június 15. 13:35.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.