(Hirdetésazonosító: 80689898) Hirdetés kezelése »
Ár: 2 550  Ft Ár: 2 482  Ft Ár: 3 480  Ft Ár: 2 754  Ft Ár: 2 516  Ft Ár: 2 482  Ft Ár: 2 686  Ft Ár: 2 754  Ft Ár: 2 482  Ft Ár: 2 822  Ft
Céges

Tulajdonságok

Kerület: IX.
Kategória: Szakkönyv, kézikönyv

Leírás

"Gyógyászati segédeszköz forgalmazó webáruház vagyunk, tehát minden termékünk új, számlás, garanciális. Személyes ingyenes átvétel (előre megrendelt termékeknél) lehetséges a IX. kerületben a Határ úti metrónál, de kedvező áron (utánvét 960 Ft, 25eFt fölött ingyenes) tudunk szállítani országszerte. Webáruházunkban ebben a kategóriában több termékünk is van, látogasson el hozzánk. Ha a méretezés nem egyértelmű, kérje segítségünket. A terméket webáruházunkban (gyogypiac.hu) tudja megrendelni. Nálunk sok akciós terméket talál jelenleg is.
A mágnesterápia teljes mértékben tudományos alapokon nyugszik, és kiszámítható hatással rendelkezik.  A mágnesség és az életenergia - akár két fogaskerék - közvetlenül összekapcsolódnak, és tökéletesen kiegészítik egymást. Egyik sem tud létezni a másik nélkül! A történelem során sokan tulajdonítottak varázserőt a mágnesnek, és csodálták kifürkészhetetlen természetéért. Ha az emberi testre gyakorolt gyógyító hatásáról van szó, még ma, a modern technika korában is egyfajta rejtélyes dolgot sejtenek a háttérben. Erről azonban szó sincs. A mágnesterápia teljes mértékben tudományos alapokon nyugszik, és kiszámítható hatással rendelkezik. Megállítja a testünkben lezajló káros folyamatokat, helyreállítja egészségünket, és kiemelkedő szerepe van jó közérzetünk megőrzésében.  A mágnesterápiában jártas szerzőnő a mágneses gyógyítással és alkalmazási területeivel ismertet meg minket. Waltraud-Maria Hulke: Mágnesterápia - Praktikus kézikönyv  "
Feladás dátuma: június 15. 13:29.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.