(Hirdetésazonosító: 80367335) Hirdetés kezelése »
8 db
Ár: 2 050  Ft Ár: 2 100  Ft Ár: 2 500  Ft Ár: 2 000  Ft Ár: 2 075  Ft Ár: 1 825  Ft Ár: 2 025  Ft Ár: 1 750  Ft Ár: 1 950  Ft Ár: 1 850  Ft

Tulajdonságok

Kerület: V.
Kategória: Szépirodalom

Leírás

Vámos Miklós - Töredelmes vallomás

Egy életen át írtam novellákat. Elméletem szerint a novella nem azonos az elbeszéléssel. Az elbeszélés olyan történet, amelyet a havilapokban adunk közre, terjedelme tizenötezer karakternél több, néha húsz- vagy akár harmincezer. Elég hosszú tehát. A novella viszont az, ami befér a hetilap egy teljes oldalára, tehát régi számolással kábé tíz flekk (ennyi nagy sorközzel telegépelt oldal). Ami ennél is rövidebb, az mi? A két háború közt tárcának hívták, ám az inkább egyfajta személyes újságcikk. Lehet-e novellát történetet írni még sokkal tömörebben, ha tetszik, töményebben? Kihívás. Én megpróbáltam, először szerkesztői kérésre, aztán már sportból, odaülök, rövidülök jeligére.
A kötetben olyan vallomások találhatóak, amelyeket kicsit vagy nagyon szégyell az ember, s nem szívesen mesél el, még baráti vagy családi körben sem. (A fotóm is efféle.) Erőt kellett vennem magamon értik. Erre utal a cím: töredelmes vallomás.

új pld.
Személyesen átvehető Budapesten, de szívesen továbbítom is (ajánlott levél, Foxpost, MPL Futárszolgálat vagy MPL postaautomata)
Feladás dátuma: június 6. 07:47.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.