(Hirdetésazonosító: 79381022) Hirdetés kezelése »
2 db
Ár: 1 387  Ft Ár: 1 349  Ft Ár: 1 596  Ft Ár: 1 330  Ft Ár: 1 330  Ft Ár: 1 406  Ft Ár: 1 558  Ft Ár: 1 950  Ft Ár: 1 425  Ft Ár: 1 349  Ft

Tulajdonságok

Kerület: XIV.
Kategória: Egyéb

Leírás

Válassz életcélt ! Dr. Richard Furman

Az amerikaiak többsége a középszerűség tengerében él. Kudarcok és sikerek nélkül. Ritkán gondolkoznak el ezen, s nincsenek elérendő céljaik.
Az anyák reggelenként fölkelnek, elkészítik a család reggelijét, azután kezdődhet az estig tartó munka és rohanás. Sokan kezdik a napot mint anya és feleség, majd hirtelen alkalmazottakká válva szenvedik el a dolgozó embereket érő sok-sok feszültséget és problémát.
Lehet, hogy a férj évek óta ugyanannál a cégnél dolgozik - havi fizetést kap, annak rendje és módja szerint halad felfelé a ranglétrán, s észre sem veszi, milyen gyorsan múlik az élet -, mígnem egy napon ráeszmél, hogy egykori álmai már nem fognak valóra válni. Eltelik még néhány év, kezdi elfogadni a helyzetét, és lassan belesüllyed a középszerűségbe.
Hétköznapi emberekről beszélek. A hétköznapi emberek rendszerint arról álmodoznak, hogy egyszer nagy emberek lesznek. Vannak álmaik. Tudják, milyen típusú emberré szeretnének válni. Tudják, miféle otthont szeretnének maguknak, és hogy milyen ruhákat szeretnének viselni. Az a baj, hogy semmi sem indítja őket arra, hogy az álmaikat valósággá változtató célokat tűzzenek ki maguk elé. Nincs meg bennük a vágy, hogy elkezdjék taposni a vizet a part felé, hogy kimásszanak a középszerűség tengeréből, s megvessék a lábukat a lehetőségek partján. Céljaiknak nem tudnak formát adni, s ha már kitűzték, nem tudják, hogyan érjék el azokat.

1.950,-Ft.
Feladás dátuma: május 8. 19:56.
Nyomtatás

Térkép

A termék ezen a ponton is átvehető

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.