Új! Ritkaság! 2db Kontroller (wireless gun - fegyver kb20eFt/db)+játék

47 980

Ft

Feladás dátuma:

jún 20., 13:15
Ingyenes szállítás

Tulajdonságok

Állapot:
új
Típus:
Egyéb

Leírás

Új, sosem használt (az egyik bontatlan, a másik csomagot a fotó kedvéért bontottam ki, de még a dobozából sem volt kivéve)!
Cabela's Dangerous Hunts játékszoftver és 2 db mozgásérzékelős, szívritmus-figyelő vadászpuska kontroller (wireless kontrollerként is működik) szett a tökéletes élményhez.
A fegyverek elvileg bármelyik Cabella játékhoz használhatóak!
Az epikus történetben két testvért elszakít egymástól egy grizzly medve halálos támadása. Tíz évvel később újra összejönnek. Egy vadállat szakította szét őket, vajon egy másik vadállat újra összehozza őket?
Játssz a vadonatúj Top Shot Fearmasterrel, amely nyomon követi a szívverésedet, hogy a valóság és a dinamikus játékmenet egy teljesen új szintjét adja. Képes leszel-e uralkodni a félelmeden ahhoz, hogy legyőzd a halálos fenevadakat?
Éld át az izgalmakat, nézz szembe a ténnyel: vagy Te, vagy a kiszemelt nagyvad lesz az áldozat, de az egyikőtök mindenképp! Szedd össze minden bátorságodat, és gyűrd le a félelmedet! Nézz farkasszemet a halállal!
Az új Prower AI motor által okosabb és halálosabb ellenfelek: szimulálja a falkák társadalmi hierarchiáját, koordinálja a csoporttaktikákat, és kihasználja a környezetet, hogy halálos csapdákat állítson fel.
Új társas módok: az akár 4 játékosra épülő, vagy az új, osztott képernyős módban két játékos is együtt szállhat szembe az egyre halálosabb vadállatokkal.
Szembe kell nézned a világ leghalálosabb ragadozóival, amelyek próbára teszik a túlélési ösztöneidet.
Több, mint 30-féle helyszín közül választhatsz, mint a térdig érő fű a szavannán, vadászles egy magas hegyről, vagy a veszélyes dzsungel, amelyekből csak ravasz ösztön és szakértő ügyesség árán lehet élve kijutni.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148564224

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 23 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn