Ár: 22 000 Ft
Kerület: XIX.
Kategória: Műszaki, elektronikai alkatrészek

Használt, jó állapotú Tietzsch Multisafe DSP 4 egy kétpólusú digitális kijelzővel ellátott feszültségmérő és folyamatos és fázismérő, polaritásmérő és fázissorrendjelző eladó.

A Tietzsch Multisafe DSP 4 kétpólusú feszültségvizsgáló digitális kijelzővel. Megfelel a DIN EN 61243-3 szabványnak (VDE 0682 401. rész), és rendelkezik folytonossági és fázisellenőrzővel, polaritásmérővel és fázissorrend-kijelzővel. Ezzel a készülékkel meg lehet határozni az AC és DC feszültségek meglétét és mértékét 24 V és 1000 V közötti tartományban.
Az integrált folytonosságmérővel az ellenállások 0-1999 k tartományban is mérhetők. A feszültség és az ellenállás értékei digitális formában jelennek meg a kijelzőn. Ezenkívül három LED jelzi a feszültséget és a forgásirányt, valamint egy LED-et és egy hanggeneráló folytonosságot. IP 65 védettségének köszönhetően a Multisafe csapadékos környezetben is használható.

Felhasználói kézikönyv:
http://tietzsch.de/wp-content/uploads/DSP4_BA_08-2015.pdf

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.