(Hirdetésazonosító: 82622129) Hirdetés kezelése »
4 db
Ár: 1 230  Ft Ár: 1 170  Ft Ár: 1 500  Ft Ár: 1 215  Ft Ár: 1 095  Ft Ár: 1 170  Ft Ár: 1 050  Ft Ár: 1 140  Ft Ár: 1 170  Ft Ár: 1 200  Ft

Tulajdonságok

Kerület: III.
Kategória: Szakkönyv, kézikönyv

Leírás

Thomas Fröhling- Katrin Martin: Feng shui a lakásban
Könyvt. selejt., ff és színes képekkel-ábrákkal, jó állapotban.

Tartalom:
Az ősrégi kínai harmóniatan szerint lakókörnyezetünk hatással van közérzetünkre, egészségünkre és eredményeinkre is. Hogy ez a hatás pozitív-e vagy negatív, attól függ, sikerül-e a házba kedvező energiaáramlatokat irányítani, vagy a kedvezőtlenek hatását kiküszöbölni.
Ez a könyv segít abban, hogy felismerjük és javítsuk életünk színterének tulajdonságait: tanácsadónk testre szabott, könnyen érthető, sok gyakorlati példát tartalmaz. Táblázatok, kérdőívek, konkrét átalakításai javaslatok, gyakorlati berendezési ötletek illusztrálnak minden fontos tudnivalót.
Megtudjuk, melyik elem a nekünk rendelt, hogyan kell használni a feng shui legfontosabb eszközét, a báguát, hogyan gyógyít a harmónia Keleten, de elsősorban a mi nyugati típusú életkörülményeinkben. Jó energiát sugároznak például a nekünk tetsző dísztárgyak, a szívünknek kedves képek és a dús szobanövények is.

Átvétel személyesen vagy vatera foxpost.
Feladás dátuma: augusztus 12. 13:51.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.