(Hirdetésazonosító: 79571137) Hirdetés kezelése »
8 db
Ár: 790  Ft Ár: 730  Ft Ár: 740  Ft Ár: 840  Ft Ár: 730  Ft Ár: 1 000  Ft Ár: 830  Ft Ár: 780  Ft Ár: 800  Ft Ár: 730  Ft

Tulajdonságok

Kerület: V.
Kategória: Szakkönyv, kézikönyv

Leírás

Thomas Eichhorn - Csodás otthon

E könyvből megismerheti az olvasó a legújabb lakberendezési elképzeléseket, és saját maga valósíthatja meg azokat a részletes leírások alapján. Aki szabadidejében szívesen barkácsol, minden bizonnyal örömét leli majd az új ötletek megvalósításában, és jóleső érzés tölti el, ha kuckóját egyéni ízlésének megfelelően alakíthatja.
Bárki sikerrel varázsolhatja újjá otthonát akár egyetlen hétvége alatt, ha pontosan követi az útmutatókat, melyek segítségével többféle technikával érhetünk el.
márványhatást: pöttyszerű foltokkal, gyűrt mintával, törléssel, kefével, sablonok alkalmazásával;
nosztalgiánknak engedve különleges felületkezeléssel régiessé tehetjük a csúnyán megkopott székeket és komódokat; intarziaszerűen rakhatjuk le a padlószőnyeget, vagy a maradékokból egyedi darabokat varázsolhatunk; vidám, praktikus, szép, eredeti apróságokkal tehetjük szebbé a konyhát, a fürdőszobát és a mellékhelyiségeket.

A szerző, Thomas Eichhorn egy közkedvelt müncheni lakberendezési folyóirat szerkesztője. Asztalosmesterként a kézművesség minden fortélyát ismeri, és tapasztalt szakmai szerkesztőként jól tudja, miként kell megfogalmaznia az útmutatókat ahhoz, hogy azokat egy laikus is könnyedén megvalósíthass

Személyesen átvehető Budapesten, vagy kérésre postázni is tudom, illetve MPL, MPL postaautomata, Foxpost segítségével is eljuttathatom a könyvet.
Feladás dátuma: május 14. 10:20.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.