(Hirdetésazonosító: 80588053) Hirdetés kezelése »
7 db
Ár: 370  Ft Ár: 390  Ft Ár: 405  Ft Ár: 400  Ft Ár: 500  Ft Ár: 380  Ft Ár: 405  Ft Ár: 360  Ft Ár: 395  Ft Ár: 400  Ft

Tulajdonságok

Kerület: V.
Kategória: Szépirodalom

Leírás

Thierry Jonquet - Tarantula (új pld.)

A közelmúltban (2009-ben) elhunyt Thierry Jonquet a bűnügyi regények egyik legnépszerűbb francia mestere. A Tarantula különböző helyszíneken és idősíkokban játszódó cselekménye meghökkentő fordulatokon keresztül jut el a drámai végkifejletig.
Vincent Moreau eleinte úgy gondolja, csakis valami fatális félreértésről lehet szó. Bizonyára összetévesztik valakivel. Mert mi oka lenne bárkinek is arra, hogy elrabolja és fogva tartsa őt? És főleg, hogy úgy bánjon vele, mint egy kutyával - valami szörnyű gaztettet elkövetett kutyával. Telnek-múlnak a hetek, hónapok.
A sötét pincébe zárt, láncra vert, kutyakaján élő, a higiénia alapvető eszközeit is nélkülözni kényszerülő Vincent a fogva tartója - az általa Tarantulának elnevezett férfi - viselkedéséből lassan rájön, hogy félreértésről szó sincs, az őt csapdába ejtő "pók" valóban őt szemelte ki zsákmányául. Ahogy múlik az idő, a fiatalember rabságának körülményei fokozatosan javulnak: már rendes ételt kap, naponta tisztálkodhat, s hogy ne unatkozzon, olvashat és zenét hallgathat.
Az addig szinte teljesen üres pincébe néhány kényelmes bútor kerül.
Tarantula gyakran meglátogatja, beszélget vele, esetenként még néhány kérdésére is válaszol.
A legfontosabb kérdésre azonban Vincent sosem kap választ: miért?

A regény alapján készült a hazai mozikban
"A bőr, amelyben élek" című, Pedro Almodóvar rendezte film forgatókönyve

Személyesen átvehető Budapesten, de szívesen továbbítom is (ajánlott levél, Foxpost, DPD Futárszolgálat, MPL Futárszolgálat vagy MPL postaautomata)
Feladás dátuma: június 12. 16:07.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.