Ár: 1 000 Ft
Kerület: XIV.
Kategória: Egyéb

Steve Irwin, a Krokodilvadász, az ausztrál vagány, az ember, aki megmutatta nekünk az állatok világát ilyennek ismertük. Ebben a könyvben Terri Irwin olyannak írja le férjét, amilyen valójában volt odaadó családapa, elszánt környezetvédő, egy szerény fickó, aki milliókhoz szólt azok nevében, akik nem tudtak szólni.
Steve tragikus halálának napján a világ megszűnt létezni Terri, valamint a gyerekek, Bindi és Robert számára. Emberek milliói osztoztak fájdalmukban, küzdelmükben, melynek során próbálták elfogadni, hogy ez a fantasztikus ember eltűnt az életükből. De Steve öröksége megmarad, munkája folytatódik, mert az Irwin család egy új generációja nő fel a feladathoz.
Az én Krokodilvadászom egy felemelő, humoros, szívszorító számvetés Terri és Steve kapcsolatáról, az együtt végzett munkáról és a tántoríthatatlan elkötelezettségről a vadvilág megóvásáért.
Ellentétekkel és izgalmakkal teli életet éltek, melyben megesett, hogy egyik nap krokodilokkal birkóztak Észak-Queenslandbe (Ausztrália), másnap pedig Los Angelesben (USA) vettek részt az Emmy-díj gáláján. Ugyanez az élet tele volt természetes környezetünk szépsége és gazdagsága iránt érzett melegséggel, sajnálattal, mély tisztelettel.
A könyv kalandok sora, egy szerelmi történet, egy kiváló, lelkesítő tisztelgés egy olyan ember előtt, akit mindenki csodált, mert sokunk életének fontos szereplője volt.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.