(Hirdetésazonosító: 81370407) Hirdetés kezelése »
1 db
Ár: 1 095  Ft Ár: 1 155  Ft Ár: 1 140  Ft Ár: 1 500  Ft Ár: 1 065  Ft Ár: 1 200  Ft Ár: 1 245  Ft Ár: 1 170  Ft Ár: 1 125  Ft Ár: 1 230  Ft

Tulajdonságok

Kerület: VIII.
Kategória: Szakkönyv, kézikönyv

Leírás

Szabó Márton - Kiss Balázs - Boda Zsolt szerk.: Szövegváltozatok a politikára. Nyelv, szimbólum, retorika, diskurzus. Nemzeti Tankönyvkiadó, Budapest, 2000. Tökéletes, új állapotban. Személyesen átvehető Budapesten, elsősorban hétköznap 8 és 5 óra között a Stadionoknál vagy a környéken, illetve más helyen és időpontban megbeszélés szerint; valamint előre utalás esetén Foxpost automatába (790 Ft) is tudom küldeni.

Ismertető:

A fordításkötet válogatás a politikai szemantika, szimbolizáció, retorika és diskurzus angol, német, francia és olasz nyelvű szakirodalmából. A tanulmányok és könyvrészletek olyan kérdésekre keresik a választ, hogy mit jelent a hatalom nyelve, mi a politikai stílus, hogyan működik a politika szimbolikus valósága, miért éledt újjá napjainkban a retorika, milyen a politika diszkurzív természete, hogyan függ össze egymással a politikai nyilvánosság és a kommunikáció. A könyvben elméleti munkák és empirikus elemzések egyaránt találhatók. A szerzők a nyelvi és kulturális, retorikai és kommunikatív politikai valóság neves elemzői. Például Kenneth Burke, Chaim Perelman, Teun van Dijk, Murray Edelman, Michel Foucault, Josef Kopperschmidt, Harold D. Lasswell, Paul Ricoeur.
Feladás dátuma: július 5. 14:23.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.