(Hirdetésazonosító: 76073836) Hirdetés kezelése »
10 db
Ár: 14 925  Ft Ár: 14 925  Ft Ár: 16 318  Ft Ár: 14 925  Ft Ár: 15 920  Ft Ár: 19 990  Ft Ár: 16 318  Ft Ár: 16 119  Ft Ár: 13 930  Ft Ár: 16 318  Ft

Tulajdonságok

Kerület: VI.
Kategória: Téli sportok

Leírás

Alapadatok:
- Hossz: 175 cm
- Rádiusz/fordulókör: 17 m
- Szélességi paraméterek: 116-71-100
- Technológia jellemzők:
- Famagos sandwich technológia
- Aircarbon Titanium erősítés
- Fischer RC4 Z12 gyári kötéssel (rugóerősség 3.5-12.0 DIN között állítható)

Fischer RC4 World Cup RC (2013-as modell):
Síléc haladó síelők részére. Tökéletes verseny síléc. Jellemző tulajdonságai: Sandwich Sidewall Construction, Air carbon titanium erősítés és famag.
A RC4 World Cup széria az RC4 léceken belül is a keményebb, masszívabb és gyorsabb versenyléceket takarja szemben a puhább RC4 Race sorozattal. Súlyra lényeges a különbség, kb. 1,5 kg, ezért szemben a RC4 Race sorozattal, közép-haladó síelőknek még nem ajánlom. Haladó síelők találhatják meg vele a számításukat.
Az RC sorozat geometriájában a GS (Giant Slalom) és SL (Slalom) között helyezkedik el, ezért hosszú és rövidebb íveken is kiválóan használható.

Aircarbon titanium technológia:
A Fischer által kifejlesztett technológia, ami biztosítja a léc nagy hosszirányú torziós szilárdságát. Rendkívül erőssé és keménnyé téve a lécet. Ez a váz-szerkezet már a repülőgépgyártás (FACC) területén és a Forma-1-ben is aratott sikereket. A carbon és a titanium egyvelege könnyű súlyt, viszont nagy szakítószilárdságot biztosít. Ezáltal a könnyed léckontroll garantált.

Sandwich Sidewall konstrukció:
Egyedülálló magalapú konstrukció, ami segíti a sí stabilitását minden területen. A Sandwich Sidewall áll egy belső rétegelt szendvicselt magból, aminek az alapja nyárfa és bükkfa és ezt veszi körbe egy kettős titanium héj. Az oldalfalak felelősek a közvetlen él és erőátvitelért, ezáltal az erő könnyebben eljut az élekig és maximális stabilitást nyújt a sílécnek, ami rendkívüli dinamizmust hozz magával.

Állapot:
A felső felületén használatból fakadó apróbb karcok lehetnek, illetve a léc orrán található plexi megrepedt, de ez a síelést nem befolyásolja, mivel a GS léceken alapból sincs plexi, inkább csak esztétikai hiba. Talpa hibátlan, éle széles (kb. 1,5- 2 mm), frissen élezve és waxolva.

Kinek ajánlóm:
Haladó síelőknek ajánlom, mivel az RC4 World Cup széria az RC4 léceken belül is a legmerevebb, legnehezebb és leggyorsabb léceket takarja. RC kidolgozásának hála rövidebb és hosszabb íveken is jól használható

A síléceket hétköznap 18:00 után vagy szombaton egész nap tudom megmutatni.

Nézz körül a többi sílécem között is!
Feladás dátuma: augusztus 15. 15:24.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.