(Hirdetésazonosító: 80691093) Hirdetés kezelése »
1 db
Ár: 1 800  Ft Ár: 1 800  Ft Ár: 1 896  Ft Ár: 2 499  Ft Ár: 1 752  Ft Ár: 1 968  Ft Ár: 1 872  Ft Ár: 1 800  Ft Ár: 1 752  Ft Ár: 1 896  Ft

Tulajdonságok

Kerület: XIII.
Kategória: Egyéb

Leírás

Képzeljük el, hogy jóllakottan, napbarnítottan és egészségesen üldögélünk az úszómedencénk partján, a vízben boldog gyermekeink lubickolnak, mellettünk fekszik csodaszép feleségünk/jóképű férjünk, a garázsban állnak a drága autók, a kertész a háttérben éppen gereblyézi a füvet Vajon ha e pillanatban megkérdezné tőlünk valaki, boldogok vagyunk-e, mit felelnénk rá?

Szendi GÁbor szerint a válasz nem egyértelmű. A valódi boldogság ugyanis szinte mindig küzdelemmel, verejtékkel, nyugtalansággal jár: az érzést a remény és a kétség közti hányódás, a kudarcok és a sikerek, a meg nem értettség és az elismertség, a kitaszítottság és az elfogadottság váltakozása jellemzi.

Szendi új kötetéből kiderül, hogy milyen technikákkal, módszerekkel lehet előidézni és fenntartani ezt a boldog állapotot, fokozni a boldogságszintet, vagyis elsajátítani azt a szemléletmódot, amely révén boldogabbak lehetünk. A szerző tehát állítja: a boldogság tanulható!

jó állapotban van. Átvehető: Árpád Híd környéke vagy megbeszélés szerint belvárosban
Feladás dátuma: június 15. 13:55.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.