Ár: 135 000 Ft
Kerület: XII.
Kategória: Dísztárgy, kép, festmény

Julius Paul Schmidt-Felling bronz szobor márvány talapzaton.

A német szobrászművész 1835-ben született Berlinben. Változatos témái között szerepeltek híres harcosok, kovácsok, sportolók, farmerek. A XIX. század utolsó felében alkotott számos, holland stílusú gyermekábrázolásnak egyike az aukció tárgya. A jelzés alapján a szoborcsoport 1880-95 között keletkezett.

A szobor anyaga bronz öntvény márvány alapon. Az alapzat nem sérülésmentes, apró lepattanások vannak rajta. (Lásd a képeken és a Fullhd videón.)

Az alkotás teljes magassága 9,2, a figuráké 6,7 cm.

A művész munkái igen keresettek, népszerűek főként a német nyelvterületen. Nemzetközi aukciós oldalakon szereplő kisebb figurális kisplasztikái 5-600 értéken kelnek el.

Üzenjen, és emailben elküldöm a jobb minőségű, nagyobb felbontású fotókat tartalmazó webalbum illetve videó címét. Ingóságaim megtalálhatóak a Vaterán is "guzzirider" felhasználónév alatt.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.