Ár: 79 000 Ft
Kerület: VIII.
Kategória: Egyéb kiegészítők

Eladóvá vált Sliderplus M 40cm-es professzionális fotós/filmes sliderem.

Tökéletes eszköz a mobilitást kedvelő videográfusoknak, mindössze 40 centi hosszú, viszont 80 centi hosszan lehet vele slideolni.

A sliderplus Medium az edelkrone-tól egy olyan csúszka, amely egyedülálló nyomkövető mechanizmust használ, amely lehetővé teszi a csúszka sínek mozgatását a fényképezőgéppel az állványon. Ez lehetővé teszi a csúszka 80cm-es csúszkáját egy olyan egységben, amely csak 40cm hosszú. Kompakt méretei ideálisak az utazáshoz, mivel kevesebb helyet foglalnak el a fényképezőgép táskájában, mint más hasonló csúszási tartományú csúszkák.

A nyomkövető rendszer két vékony szalaggal működik, amelyek a szerelőlemez és az alaplap mindkét oldalához vannak csatlakoztatva. Sima felületre helyezve az alaplap a szerelőlap ellentétes irányában halad. Ez a hagyományos csúszkát eredményezi. A design előnyeinek kihasználásához a Sliderplus-t állványra kell szerelni. Ha az állványra van szerelve, az alaplemez mozgása korlátozott, ami a síneket az alaplemezen keresztül mozogja a szerelőlemezzel megegyező irányban.
A hagyományos csúszkákkal gyakran csak a dolly be / ki irányra korlátozódhat, mert maga a csúszka végül a lövés végére fog kerülni. A Sliderplus segítségével a sínek visszahúzódnak a fényképezőgéppel is, így hosszabb be / ki felvételek készíthetők.

A csúszka 3/8 "-16 menetes lyukat biztosít az alaplemez alján az állványokhoz történő csatlakoztatáshoz, és cserélhető 1/4" -20 és 3/8 "-16 csavarokkal felszerelhető a kamera.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.