(Hirdetésazonosító: 57956166) Hirdetés kezelése »
5 db
Ár: 18 500  Ft Ár: 18 750  Ft Ár: 17 500  Ft Ár: 17 500  Ft Ár: 18 250  Ft Ár: 25 000  Ft Ár: 18 000  Ft Ár: 20 250  Ft Ár: 20 500  Ft Ár: 20 500  Ft
- 58 %

Tulajdonságok

Kerület: VI.
Kategória: Testápolás

Leírás

Eladom Silk'n Flash&Go villanófényes szőrtelenítőmet. Kitűnő állapotú, egyszer használtam.
Az eredeti, plusz egy tartalék villanólámpával, tápegységgel.
Átvehető Budapesten az Andrássy úton, vagy Csillaghegyen.
Személyes átvétel esetén kedvezményt adok.

A Silk'n Flash&Go a nemkívánatos szőr tartós eltávolítására szolgál. Elsődleges célja a hosszú távú, tartós eredmények elérése.

IPL villanófény technológiával működő tartós szőrtelenítő rendszer. Ideális nagy és kis területekre egyaránt: használható a lábon, karon, hónaljon, háton, bikini vonalon és arcon is
Ergonomikusan kialakított a jobb fogásért
Klinikailag bizonyított hatás és orvosilag tesztelt készülék
Gyors, biztonságos és könnyen használható
Bőrszín érzékelő szenzor
Orvosok javasolják

A Silk'n Glide az Egyesült Államokban szerepel az FDA (Food and Drug Administration) hivatalos listáján, melyre csak a bizonyítottam eredményes és biztonságos termékek kerülhetnek fel. Vezető bőrgyógyászok és plasztikai sebészek tesztelték azzal az eredménnyel, hogy a Silk'n Glide biztonságosan, egyszerűen és hatékonyan használható otthoni környezetben.

Klinikailag bizonyított

A HPL villanófény technológiát arra tervezték, hogy a fény alapú szőrtelenítés minden klinikai előnyét otthon is élvezni lehessen. A vezető bőrgyógyászok és plasztikai sebészek által végzett, több mint egy éven át tartó klinikai vizsgálatok alátámasztották, hogy a Silk'n Glide kitűnő eredményeket ér el a tartós otthoni szőreltávolításban.

Biztonság

A biztonság tovább fokozása érdekében a Silk'n bevezette a Flasg & Go készülékén a bőrszín érzékelő szenzort, melynek köszönhetően a tartós szőrtelenítő gép csak akkor villant, ha a megfelelő színtartományban van a bőr. Így megakadályozza, hogy túl sötét bőrszínen villantani lehessen, így a bőr nem tud megégni.

Az intelligens bőrérzékelő szenzornak köszönhetően a gép csak akkor villant, ha a kezelőfelület érintkezik a bőrrel, így nem lehetséges a levegőbe vagy a szembe villantás.

Gyors kezelés

A kezelt területen a gyorsan ismétlődő villanófény egy gyors és hatékony szőrtelenítő megoldást lesz lehetővé az kényelmesen, az otthonodban. Az egész férfi mellkast vagy a teljes női lábat mindössze 30-40 perc alatt lehet kezelni vele. Az eredmények már 3-4 kezelés után láthatóak. A Silkn Flash & Go használata biztonságos és fájdalommentes.
Feladás dátuma: szeptember 15. 09:33.
Nyomtatás

Mai hitelajánlat(x)

Térkép

A termék ezen a ponton is átvehető

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.