(Hirdetésazonosító: 81368863) Hirdetés kezelése »
6 db
Ár: 1 404  Ft Ár: 1 440  Ft Ár: 1 260  Ft Ár: 1 404  Ft Ár: 1 314  Ft Ár: 1 314  Ft Ár: 1 350  Ft Ár: 1 800  Ft Ár: 1 458  Ft Ár: 1 404  Ft

Tulajdonságok

Kerület: V.
Kategória: Szakkönyv, kézikönyv

Leírás

Siddhartha Mukherjee - Betegségek betegsége - Mindent a rákról

Mukherjeenek sikerült egy mesemondó ügyességével bonyolult orvosi problémákat lefordítania mindenki által érthető, egyszerű nyelvre.
The Wall Street Journal

A Betegségek betegsége a rákbetegség nagyszerű, mélyen emberi alapműve. Végigvezet minket a betegség történetén az ókortól napjainkig, és ismerteti a kezelés és megfékezés radikálisan új lehetőségeit. A Betegségek betegsége az emberi találékonyság, kitartás, állhatatosság, egyszersmind az önhittség, vakbuzgóság és a természetünkből fakadó hibák könyve. Mukherjee számtalan felfedezésről, buktatóról, sikerről és tragédiáról számol be, amelyeket elődeink megéltek egy olyan betegség tanulmányozása során, amely ellen csupán három évtizeddel ezelőtt is teljesen kilátástalannak látszott a küzdelem. Hősei emberek és orvosok, akik hegyeket mozgattak meg betegeik gyógyulásáért és az emberi tudás határainak kiterjesztéséért.

A gyakorló és kutatóorvos Siddhartha Mukherjee a sejtbiológus precizitásával, a történész tisztánlátásával és a szépíró szenvedélyével veszi górcső alá a betegséget. A Betegségek betegsége fordulatos, akár egy jó krimi, és reménysugár mindazoknak, akik be akarnak pillantani a rák titkaiba.

Budapesten személyesen átvehető, vagy előre utalás után akár postázom is (Foxpost, MPL)
Feladás dátuma: július 5. 13:30.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.