(Hirdetésazonosító: 81367824) Hirdetés kezelése »
6 db
Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető
Céges

Tulajdonságok

Kerület: XV.
Kategória: Kutya

Leírás

2015-ben született, oltott, chipezett, ivartalanított, szívféreg negatív, havannai pincs keverék fiúcska. Magassága kb. 20 cm, súlya 3 kg.

Gazdája halála után került gondozásunkba, borzalmas gondozatlan állapotban. Kozmetikája, orvosi ellátása megtörtént. Kezdetben mindennel és mindenkivel gyanakvó volt, látszik rajta, hogy korábban nem sokat foglalkoztak vele. Mostanra a vele élő kutyákat elfogadta, az emberhez nagyon próbálna kötődni, de még nemigazán tudja a módját. Folyamatosan a közelében van, ehhez ragaszkodik, a többieket elmorogja, de nem kér a simogatásból, nem bújik, nem ad puszit. Idő kell neki, mire ő is feloldódik. A szobatisztasága már tökéletes, szépen sétál pórázon, a lakást kulturáltan használja, nem tesz tönkre semmit. Némelyik kutyával már próbál játszani is. Nagyon keveset ugat, viszont mindenhová felmászik, ezért nagyon kell vigyázni rá! Türelmes, szerető, őt maximálisan elfogadó gazdát keres, akivel sok időt tölthetnének együtt, esetleg dolgozni is magával tudná vinni, hogy nyitni tudjon a világ felé. Féltékenysége miatt kisgyerekek mellé nem mehet.

Érdeklődni lehet róla: Takács Katalin; kasznakata@gmail.com vagy 06/70 223 6476
Feladás dátuma: július 5. 13:07.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Minden esetben alaposan tájékozódj a megvásárolni kívánt állat tartási körülményeiről, valamint az egészségi állapotáról!Vásárláskor kérj számlát, írjatok szerződést, illetve kérd el az állat papírjait, szükség esetén a tartási engedélyhez kellő okiratokat!Probléma felmerülése esetén jelezd ezt ügyfélszolgálatunknak, illetve fordulj a hatóságokhoz vagy az állatvédő szervezetekhez!

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.