Ár: 500 Ft
Kerület: VI.
Kategória: Gyermekkönyv

Anna Sellberg: Sara és a lótolvajok
Eredeti cím: Rädda Hästarna, Sara!
Pony Club, 2006
154 oldal, kemény papírkötésben, ajándékozható állapotban.
Méret: 13,7 x 21,1 x 1,5 cm
Súly: 210 g
ISBN: 9638718811

"Sophiával már majdnem elértük a másik utat, mikor Fandango megtorpant, és felemelte a fejét. Hirtelen motorok hangját hozta a szél, majd egyszer csak két hatalmas, zöld kamion bukkant fel az úton, melyek teljes sebességgel tartottak egyenesen felénk! Az út keskeny volt, Fandangót ösztönösen az egyik oldalra húztam. Először nem értette pontosan, mit akarok tőle, de rákiáltottam, a sarkamat pedig az oldalához szorítottam, így végül leugrott az útról a sekély árokba. Camigo és Sophia hasonlóan cselekedtek. A két kamion csak centiméterekre zúgott el tőlünk, porfelhőbe borítva bennünket..."

Ismeretlen ló bukkan fel a tó partján - rettenetes állapotban van és nagyon fél az emberektől. Sara természetesen segíteni próbál szegény állaton. Úgy sejti, valamilyen összefüggés lehet a a ló megjelenése és a nemrégiben elrabolt versenylovak esete között. Sara elhatározza, hogy barátai segítségével utánajár a dolognak. De vajon idejében rábukkannak-e a megoldásra?

Átvehető személyesen Budapest Belvárosában, előzetes időpont egyeztetéssel.
Vidékre postán - a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően - ajánlott levélben, előrefizetés után.

Köszönöm, ha megtekinted a többi feltöltött könyvemet is.

gyermek- és ifjúsági irodalom, ló, regény

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.