(Hirdetés azonosító: 83483544) Hirdetés kezelése »
2 db
Ár: 16 380  Ft Ár: 14 820  Ft Ár: 13 845  Ft Ár: 19 500  Ft Ár: 14 820  Ft Ár: 16 380  Ft Ár: 14 430  Ft Ár: 15 795  Ft Ár: 13 845  Ft Ár: 14 625  Ft

Tulajdonságok

Kerület: II.
Kategória: Műszaki, elektronikai alkatrészek

Leírás

Samsung CLP-325 színes lézer nyomtató Nyomtasson gyorsan és egyszerűen a Samsung CLP-325 lézernyomtatóval. Kényelmes, egy érintéses képernyő-nyomtatás (print screen) gombja gyerekjátékká teszi a nyomtatást. S ha a gyors nyomtatási sebesség nem volna elég, a Samsung CLP-325 kiemelkedő minőségű színes nyomtatást kínál akár 2400 x 600 dpi felbontással, ugyanakkor megjelenése divatos fekete és krémszürke előlapjának köszönhetően stílusosan minimalista. A CLP-325 nagy teljesítményt és kompakt ám stílusos külsőt kínál, amely szinte bárhol könnyedén elhelyezhető.
A képernyőről a papírra egyetlen érintéssel
A CLP-325 Print Screen gombja amely könnyen elérhető helyen, a vezérlőpanelen található lehetővé teszi a képernyő tartalmának gyors és egyszerű kinyomtatását, még akkor is, ha éppen nem tartózkodik az asztalánál. Egyetlen érintés az egész. Egy gombnyomással elkerülheti a további szerkesztést és megszabadulhat az eredeti weboldalakon vagy dokumentumokban lévő szükségtelen tartalmaktól. Ha csak egyetlen oldalra van szüksége, csak annyit kell kinyomtatnia. Egy gombnyomással kinyomtathatja a képernyő tartalmát, úgy, ahogy éppen megjelenik a monitoron. Tartsa lenyomva a gombot több mint két másodpercig, és a CLP-325 kinyomtatja az utolsó objektumot, amelyet aktivált a monitoron. Így bármikor bármit egyszerűen kinyomtathat.
Ideális, ha kicsi de stílusos irodában sok munkát végez
Ultra kompakt, 388 x 313 x 243 mm-es (15,3 x 12,3 x 9,6 hüvelyk) méretének köszönhetően a Samsung CLP-325 kényelmesen elfér bármilyen íróasztalon, és bőven elég helyet hagy a munka elvégzésére. A nyomtató a szépség és a praktikum ideális ötvözetét testesíti meg. Lekerekített élei, divatos fekete színű fedőlapja és a többi felület csillogó krémszürke borítása a garancia arra, hogy soha nem akarja majd papírkupacok alá rejteni a nyomtatóját. Még kényelmesebbé teszi az előlapon elhelyezett bekapcsoló gomb, amely gyors és könnyű hozzáférést biztosít. Mi kellhet még a kényelmes kialakításhoz?
Színesebb nyomtatási élmény
Kiemelkedő minőségű, 2400 x 600 dpi felbontásával a CLP-325 könnyedén teljesíti a színpontossággal kapcsolatos igényeket. Mivel emellett a toner részecskék is kisebbek és egyenletesebbek, mint a hagyományos tonerek esetén, biztosak vagyunk benne, hogy önt is le fogják nyűgözni a pontos színek és a gyönyörű, fényes nyomatok.
Rögzítsen mindent, ami megragadja a figyelmét
A Samsung Anyweb Print szoftvere támogatja az internetes vadászatot és gyűjtögetést. Internetes böngészés közben a CLP-325 segítségével könnyedén kiválaszthatja és bemásolhatja a különböző weboldalakon talált tartalmakat a böngészőablakban megjelenített nyomtatható felületre. Ily módon egyszerűen összegyűjtheti, rendszerezheti és szerkesztheti a csak az Interneten elérhető hasznos hivatkozásokat és forrásokat legyen szó egy nagy projektről vagy csak szórakozásról.

A várakozási időt csökkentse, ne az elvárásait
Ne várakozzon feleslegesen a dokumentumok kinyomtatására a Samsung CLP-325 gyors nyomtatási sebességének (16 oldal / perc fekete-fehér és 4 oldal / perc színes nyomtatás esetén) köszönhetően gyorsan visszatérhet a munkájához. Készenléti módban (Ready Mode) a CLP-325 mindössze 14 másodperc alatt kinyomtatja az első oldalt (First Page Output Time (Fpot)) fekete-fehér, és 26 másodperc alatt színes nyomtatás esetén, amivel minden sebességigényt kielégít. A 2400 x 600 dpi nyomtatási felbontás pedig a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelel.
Eggyel kevesebb zajforrás az irodában
Elfogadhatatlan, hogy az íróasztalnál ülve ne tudjon a saját gondolataira koncentrálni. Ezért terveztük ilyen csendesre a Samsung CLP-325 nyomtatót: a nyomtatás közben keletkező zaj mindössze 45 dBA színes nyomtatás és 47 dBA fekete-fehér nyomtatás közben. Ez halkabb, mint egy éppen aktív fázisban lévő hűtőszekrény hangja! Olyan nyomtatót terveztünk, amely úgy végzi a munkáját, hogy közben nem zavarja önt a saját munkája végzésében.
Feladás dátuma: szeptember 6. 17:42.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.