(Hirdetésazonosító: 76330187) Hirdetés kezelése »
7 db
Ár: 17 679  Ft Ár: 19 920  Ft Ár: 24 990  Ft Ár: 18 924  Ft Ár: 20 667  Ft Ár: 20 169  Ft Ár: 20 667  Ft Ár: 19 173  Ft Ár: 20 418  Ft Ár: 19 173  Ft
- 17 %

Tulajdonságok

Kerület: VII.
Kategória: Téli sportok

Leírás

Jellemzői:
- Hossz: 169cm
- Rádiusz/fordulókör: 13-15-17 m
- Szélességi paraméterek: 119-72-104
- Technológia jellemzők:
- Sandwich Sidewall famagos szerkezet
- Powerline Magnesium erősítés
- Variable Radius System
- Salomon Z11 gyári kötés (rugóerősség 3.0-11.0 DIN között állítható)

Salomon 24 Hours Daytona:
A 24 Hours főként kezelt pályára szánt léc. A léc Powerline technológiával megtámogatva, amely az Atomic D2 technológiájához hasonlóan, a változó flexibilitást teszi lehetővé. Dual Radius System technológiája végett játéki vele a kanyarkezdés és az él váltás. Magas minőséget képviselő, verseny sí, melyhez nem feltétlenül szükséges egy versenyző álóképessége. A 24 hours Daytona kategória csúcsa, teljes famag és dupla titánium szendvics szerkezettel és 72 mm szélességgel, garantálva a maximális stabilitást a nagy sebességű kanyaroknál. A legkeményebb jégen és buckás pályán is progresszív síléc / hó kapcsolatot tesz lehetővé.

Powerline Titanium rezgéscsillapító rendszer:
Az aktív csillapítási és energiaelnyelési rendszer maximális nyugalmat és megfelelő kontrollt biztosít a legnagyobb igénybevételkor is. A kötés alatti területről indul a Titanium energiaelnyelő lemez végigfutva a lécvégekig, miközben rugalmas kapcsolódásokon keresztül megfelelő szabadságot ad a léc mozgásának. Ez a megoldás a maximális teljesítmény eléréséhez erős stabilitást biztosít a verseny síknek.

Sandwich Sidewall konstrukció:
Egyedülálló magalapú konstrukció, ami segíti a sí stabilitását minden területen. A Sandwich Sidewall áll egy belső rétegelt szendvicselt magból, aminek az alapja nyárfa és bükkfa és ezt veszi körbe egy kettős titanium héj. Az oldalfalak felelősek a közvetlen él és erőátvitelért, ezáltal az erő könnyebben eljut az élekig és maximális stabilitást nyújt a sílécnek, ami rendkívüli dinamizmust hozz magával.

Variable Radius System:
A Variable Radius-os síkre az óriás szlalom lécekre jellemző fordulókör tulajdonságok érvényesek a léc közepén, de előrébb inkább a szlalom lécekre jellemző sugár a jellemző. Így egyetlen síléccel három stílust lehet uralni a pályákon a kedvünknek, vagy környezeti tényezőknek függvényében. Jellemzően a léc eleje a szlalom lécekre jellemző kialakítású, a közepe, illetve a vége a GS lécekkel megegyező tulajdonságokkal rendelkezik.

Állapot:
Használt lécből fakadóan a felső felületén lehet egy-két kisebb karc. Fizikálisan kivalló állapotnak örvend, mivel talpa karcolásoktól mentes, hibátlan. Éle kb. 1,5-2 mm körül van, ezért még sok élezést kibír. Frissen élezve, waxolva, és a szezonra teljeskörűen felkészítve adom.

Kinek ajánlóm:
Elsősorban középhaladó és haladó síelőknek ajánlom, mivel ők tudják kihasználni képességeit.

Camber kialakításának köszönhetően 174 cm-es magasságtól ajánlom.

A síléceket hétköznap 18:00 után vagy szombaton egész nap tudom megmutatni.

Nézz körül a többi sílécem között is!
Feladás dátuma: április 26. 17:30.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.