(Hirdetésazonosító: 80325329) Hirdetés kezelése »
1 db
Ár: 1 125  Ft Ár: 1 260  Ft Ár: 1 140  Ft Ár: 1 200  Ft Ár: 1 080  Ft Ár: 1 080  Ft Ár: 1 500  Ft Ár: 1 080  Ft Ár: 1 245  Ft Ár: 1 125  Ft

Tulajdonságok

Kerület: VII.
Kategória: Szakkönyv, kézikönyv

Leírás

A fertőzés, az allergia, a reuma, a fájdalmak és a hiperaktivitás kórképének értelme(zése).

Az agressziót ma automatikusan az erőszakkal azonosítjuk. Minél jobban törekszünk azonban elkerülésére, annál fájdalmasabban tör be életünkbe. Dinamikus ereje az erőszak megoldatlan síkjára süllyed a családban, a tömegben, a háborúkban, a terrorizmusban és megbetegít. Árnyoldala egyaránt megjelenik a világpolitikában és az emberi testben.
Az olyan autoagressziós betegségek, mint az allergia vagy a reuma a külvilág polgárháborúihoz hasonlíthatók, míg a rákos sejtek szabályosan terrorizálják a szöveteket.
Immunrendszerünk a példa arra, hogy az élet nem lehetséges agresszió nélkül. A testnek hadat kell viselnie, energetikailag védelmeznie kell magát egészsége érdekében. A szerző három nagy témakör vizsgálatán keresztül mutatja be az agresszió őselvének működését: a fertőzéses megbetegedések, az allergia és az auto-agressziós betegségek vizsgálatán keresztül. Elmagyarázza az agresszió klasszikus kórképeit a bakteriális, gombás és vírusos fertőzéseket , az agressziós betegségek modern fokozatait: az autoimmun problémákat, a krónikus fájdalmakat és az elfojtott vagy rosszul megélt agresszió olyan tünetegyütteseit, mint például a gyermeki hiperaktivitás.
Feladás dátuma: június 4. 21:29.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.