(Hirdetésazonosító: 81367742) Hirdetés kezelése »
9 db
Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető
Céges

Tulajdonságok

Kerület: X.
Kategória: Kutya

Leírás

2012. augusztusában született, oltott, chipezett, ivartalanított, szívféreg-negatív, shar-pei és terrier keverék kan. Magassága kb. 35 cm, súlya 12 kg.

A Miskolci Ebtelepről került a gondozásunkba. Riki végtelenül helyes, kedves, alkalmazkodó, pórázon szépen sétál, kutyákkal jól kijön, szobatiszta... egyszerűen tökéletes! Játszani, főleg labdázni egyenesen imád! De szívesen játszik más kutyákkal is. Nem ugatós, hangját ritkán hallatja. Kedvessége ellenére a nyomorgatást-szorongatást nem szereti, azt sem, ha lefogjuk orvosi vizsgálatokhoz. Ilyenkor hisztisen sikít, próbál szabadulni, de nem harap. Ez el fog múlni nála idővel, ha már kialakult a teljes bizalom az új családjában. Egészen kis gyermek mellé nem ajánljuk, de nagyobb, a kutyával már okosan bánni tudó gyereknek jó pajtása lehet. Autóban kulturáltan utazik, szeret nézelődni. Ha engedik, odafekszik utastársa ölébe is. Várja azt a gazdit, aki egész életében gondoskodna róla és aki pontosan egy ilyen különleges külsejű, és még különlegesebb természetű kutyával érezné teljesnek az életét.

Érdeklődni lehet róla: Takács Katalin; kasznakata@gmail.com vagy 06/70 223 6476
Feladás dátuma: július 5. 13:05.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Minden esetben alaposan tájékozódj a megvásárolni kívánt állat tartási körülményeiről, valamint az egészségi állapotáról!Vásárláskor kérj számlát, írjatok szerződést, illetve kérd el az állat papírjait, szükség esetén a tartási engedélyhez kellő okiratokat!Probléma felmerülése esetén jelezd ezt ügyfélszolgálatunknak, illetve fordulj a hatóságokhoz vagy az állatvédő szervezetekhez!

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.