(Hirdetésazonosító: 77374847) Hirdetés kezelése »
2 db
Ár: 1 672  Ft Ár: 1 738  Ft Ár: 1 804  Ft Ár: 1 694  Ft Ár: 1 540  Ft Ár: 2 200  Ft Ár: 1 782  Ft Ár: 1 562  Ft Ár: 1 562  Ft Ár: 1 606  Ft

Tulajdonságok

Kerület: XI.
Kategória: Egyéb

Leírás

Richard Carlson: Ne csinálj a bolhából elefántot, hiszen csak bolhák léteznek - Hogyan kerüljük el, hogy az apró bosszúságok elhatalmasodjanak életünkön?
Trivium Kiadó, 2009

Összefoglaló
Furcsán hangzik? Hiszen csak nagyon kevés elefánt van, és miért pont azokat találnánk meg? Ahhoz, hogy azt a néhányat is elkerüljük az életünkben, segítséget nyújt a könyv szerzője a száz rövid történettel.
Megtanít egyszerű stratégiákra, hogyan éljünk még kényelmesebben, kiegyensúlyozottabban. Bosszankodásaink felhagyásával, a dolgok eltúlzásának elhagyásával, szokásaink apró változtatásával könnyebbé tehetnénk embertársainkkal való kapcsolatunkat, megkönnyíthetnénk az életünk vészhelyzetként való megélését.

Ha elfogadjuk a szerző tanácsait - Egyszerre csak egy dolgot csináljunk de jól - Éljünk a jelennek - Élj úgy mindennap, mintha az utolsó lenne /emlékezetünkbe vésve, ha meghalsz, a dobozod nem marad üresen/ - Gondolj a problémákra, mint lehetséges tanárokra - Bízzál magadban és megérzéseidben, és új emberré válhatsz
Életünket nyugodtabbá és stressz-mentessé tehetjük.
Megtanulunk boldogan élni, a mindennapoknak örülni.

Bolha = Elefánt = Bolha = Elefánt = Tulajdonképpen hol is a gond?

Richard Carlson Ph.D. bölcsészdoktor, több sikeres könyv szerzője. A Ne csinálj a bolhából elefántot 135 országban jelent meg, és több mint 16 millió példányban fogyott el.
Feladás dátuma: március 14. 19:06.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.