(Hirdetésazonosító: 79381438) Hirdetés kezelése »
4 db
Ár: 492  Ft Ár: 498  Ft Ár: 480  Ft Ár: 426  Ft Ár: 462  Ft Ár: 432  Ft Ár: 462  Ft Ár: 474  Ft Ár: 600  Ft Ár: 462  Ft

Tulajdonságok

Kerület: VI.
Kategória: Szépirodalom

Leírás

Fülszöveg:
Buda felől egy mentőautó jön, szabályszerű szirénázással, majd elkanyarodik a hídfőnél, megáll a Trombita-szálló előtt, a mentőautóból egy nagyon szép, fiatal hölgy száll ki, azt mondja a mentőorvosnak hogy várjon, a sofőrnek odaad valami pénzt, és egyenesen besiet a főkapun.
Rövid idő múlva újabb mentőkocsi érkezik, iszonyú szirénázással. És a főpincér egy szédelgő hölgyet támogat le az emeletről, aki beszáll az elsőnek érkezett mentőkocsiba. Azután lejön a másik hölgy, aki az első kocsin érkezett, és beszáll a másikba, nem abba amelyikkel jött. Elrobognak a Lakos Szanatóriumba, amelyet Wallenstein Szanatóriumnak is neveznek, dr. Wallenstein Richárdról a nagy belgyógyászról, aki nemcsak orvos, hanem varázsló is, delejes ember, és boszorkánymester, Faust és Casanova, akibe minden nő szerelmes, és akire minden férfi féltékeny, aki mindig sima, flegmás, jó modorú és kedves. Aki mindenkiről mindent tud, és ugyanazzal a rezzenéstelen nyugalommal paccolja a diabéteszes beteget, mint amilyen biztos ösztönnel habozás nélkül rántja ki a halál karmai közül az agyérgörcsös nőt.
Mi történik a Wallenstein Szanatóriumban Szofi Olaf Günter főhercegnővel, és Kovács Ágnessel, az Általános Áruház eladónőjével, akik az elcserélt mentőautókban érkeznek oda?
Sok minden..

Magvető, 1970
Albatrosz Könyvek sorozat
Kötéstípus: fűzött
Terjedelem: 218 oldal

Közepes állapotú antikvár könyv
Borítója kissé gyűrött
Gerince néhol szakadozott

Személyesen átvehető hétköznap napközben a Nyugati téren (vagy fél 6 - 6 óra körül Blaha, Deák, Örs Vezér tere)
Feladás dátuma: május 8. 20:08.
Nyomtatás

Térkép

A termék ezen a ponton is átvehető

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.