Céges
Feladás dátuma: augusztus 9. 08:17. Hirdetés kezelése »
Ár: 161 829 Ft
Kerület: I.
Kategória: Barkács, szerszám

PÓtlÓk, TeljesÍtmÉnyeszkÖzÖk, KÉzi SzerszÁmok, TartozÉkok, MIX

Szeretném bemutatni legújabb nagykereskedelmi ajánlatunkat. A mellékletben megtalálja az energia szerszámok palettáját az árakkal (adózás nélkül) és a valódi raklapokról. Ha további információra van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Nagyon vonzó árunk van az ajánlatunkban, amely garantálja a magas nyereségességet.
A felújítási és építési munkálatokhoz 50-150 db elektromos kéziszerszám, kéziszerszám és tartozék raklapon van.
A raklapon lévő árukat nem tesztelték, és nem osztályozták Grade C árucikkeket. Magas, 50-60 százalékos kezdeti hatékonysági fokkal, valamint jó és jó látási viszonyokkal, valamint a fennmaradó rész kisebb hibáival jellemezhető. A végső hulladék becsült szintje 10-15%.
Több mint 10 éve dolgozunk a visszaszállított áruk iparában, és szakosodunk ezen áruk felújításában. A megrendelő igénye alapján, előzetes feltételek mellett lehetőség van teljes raktárkészlet vagy egy raklap felújítására.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.