(Hirdetésazonosító: 79691446) Hirdetés kezelése »
1 db
Ár: 3 225  Ft Ár: 3 612  Ft Ár: 4 390  Ft Ár: 3 311  Ft Ár: 3 526  Ft Ár: 3 440  Ft Ár: 3 268  Ft Ár: 3 139  Ft Ár: 3 612  Ft Ár: 3 612  Ft
Céges

Tulajdonságok

Kerület: III.
Kategória: Egyéb

Leírás

AkciÓ !!

4.990 Ft Helyett 4.390 Ft !!

Elektromos Csapda Webáruház

Megrendelését weboldalunkon tudja leadni.

www.elektromoscsapda.hu

A kiszállítást a megrendelés leadását követően legkésőbb 1-2 munkanapon belül megkezdjük, erről munkatársaink telefonon értesíteni fogják Önt.

Szállítási költség 1505 Ft-tól előreutalás esetén, utánvéttel való fizetésnél 2267 Ft-tól.

Ár változás jogát fenntartjuk, aktuális áraink weboldalunkon megtekinthetőek.

Radarcan energiatakarékos szúnyogriasztó izzó-www.elektromoscsapda.hu

Leírás

Tartsa távol a szúnyogokat környezetétől, energiatakarékos szúnyogriasztó izzó segítségével.

Azt a területet, ahol ilyen izzót használ, a szúnyogok el fogják kerülni (kb. 12 m). Kiválóan alkalmas nyáron estére nyitvatartott bejáratok, teraszajtók, ablakok, valamint kisebb teraszok, erkélyek védelmére, vagy nagyszerűen használható nyár esti grillezések és kerti partyk alkalmával is.

Egy új technológiai fejlesztésnek köszönhetően ez az izzó, egy olyan speciális spektrumon képes fényt kibocsátani, amely megfélemlíti és elriasztja a szúnyogokat.

szúnyog riasztás menete

A rovarok látása különbözik az emberétől. A rovarok a fényspektrum más szegmensére érzékenyek mint az ember, egész pontosan annak UV tartományára (vonzódnak hozzá).

Ennek az izzónak a világítótestét, egy olyan speciális sárga színű szűrővel látták el, amelynek következtében az izzó olyan fényt képes kibocsátani, ami teljesen kívül esik az UV tartományon, sőt kifejezetten olyan (fény)hullámhosszt használ, ami távol tartja a szúnyogokat, ugyanis ennek a hullámhossznak a frekvenciáját nem képesek látni.

Az izzónak az emberi szem számára kifejezetten kellemes, hangulatos fénye van, fényereje elegendő, hogy megvilágítsa a környezetet.

Lehetőség szerint ne használjon normál izzót mellette, mert annak a fénye beleesik az UV tartományba és ezáltal csökkenti a szúnyogriasztó izzó hatásfokát.

Technikai adatok:

Technológia: vizuális

Fogyasztás: 26 W (fényereje megegyezik, egy normál 130 W izzóéval)

Várható élettartam: 8000 óra
Feladás dátuma: május 17. 10:22.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.